Referat: Villa Lidköping blå - SK Höjden

Tiden var inte idealisk, men förutsättningarna var i övrigt fina när vi åkte upp till Lidköping en fredagskväll och tog oss an Villa borta.

Vädret var perfekt, någon plusgrad och vindstilla, en av de få kvällar man är glad att man inte spelar inne i arenan.

Killarna såg taggade ut från start och skridskofarten var det inga problem med. Men vi hade några spelare på ovana positioner och aningen svårt med delaktigheten i början.

Och Villa tar också ledningen efter fem minuter och en missad pass från vårt håll på egen planhalva.

Sedan börjar våra spelare komma igenom. Tack vare fin inställning och bra skridskoåkning hinner vi komma upp i 1-4 innan paus.

Vi kommer ut efter halvtid och slår inte av på takten, smörgåseffekten håller i sig. Det slutar med att vi glider ifrån till hela 2-9. Vi har sex olika målgörare. Premiär för Gustav L som anfallare och han fick också trycka dit sitt första mål i Höjdentröjan. Arvin tog en straff, som vanligt.

Det var skönt att se spelarnas kapacitet, men vi önskar lite mer från laget vad gäller att sätta varandra i bra lägen och ha tålamod med bollen.