13:00

Jönköping

Referat: SK Höjden - Jönköping

Dagen efter långresan till Ronneby tog vi emot Jönköping på hemmaplan. Vi hoppades att deras tongivande 02:a inte skulle vara med, men så var det inte denna gång heller.

Dock höll vi ihop det ganska bra i första halvlek. Deras 14 var stark och svårstoppad, men i övrig skapade vi nog lika mycket framåt som de. Och trots att de tog ledningen så kvitterade Mats tio minuter innan pausen och det resultatet stod sig inför andra.

Efter detta blev spelet lite tuffare och vi blev grinigare och mindre bandyfokuserade. De sätter två hörnor i rad på under en minut, men Viggo reducerar snabbt därpå och hoppet tänds för oss. Tyvärr ger sig deras nr 14 ut på åkning och sätter 2-4-målet. Efter det kämpar vi individuellt men lyckas inte riktigt andfalla som lag och de drar ifrån till 2-7 innan matchen blåses av. Ännu en tappad andra halvlek.