Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Örebro SK HK Dam Damlag

Följ

Damlag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Örebro SK HK Dam
E-post oskhandboll@hotmail.com
Orgnr 875002-0789

Om Örebro SK HK Dam Damlag

ÖSK Handboll Dam bygger för framtiden !
Säsongen 16/17 tog vi stora kliv framåt med vårt unga lag . Stora delar av truppen är fortfarande junior spelare , det är tjejer från stora delar av länet . Vi bjuder in alla tjejer som älskar att spela handboll, alla är varmt välkomna till oss i ÖSK Handboll Dam .
Säsongen 17/18 är en väldigt skadefylld säsong och vår målsättning att ta klivet upp i div 2 spolieras redan innan serien dragit igång . Vi kommer på 4e plats i serien när den är färdigspelad och vinner hälften av våra matcher .

Säsongen 18/19 är målsättningen att ta klivet upp i div 2 , ny tränare i Andreas Jonsson och en härlig mix av nya o gamla spelare gör att det ser mycket intressant ut . Nyförvärv från Lidköping, Hallstahammar , Karlskoga , Stockholm och många lovande spelare från ÖSK ungdom gör detta till en mycket spännande säsong .
Seriesegrare blev vi och nästa säsong blir det div 2 spel !!

Säsongen 19/20 första säsongen i div 2 och vår målsättning att hålla oss kvar gick program enligt . Med lite förstärkning på slutet så blev det lugnt . U laget spelade sina matcher i div 3 och det var höga berg o djupa dalar , när alla bitar faller på plats så finns det mycket kunnande även där .

Säsongen 20/21 siktar vi på topp 3 i div 2 och har även ett lag anmält i mellansvenska juniorserien .