Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ope IF P-10 U3

Följ

P-10 U3

Följ oss för uppdateringar
Följ

Ändrad träningstid 7/5

6 maj 2019 22 kommentarer 758 visningar
Martin Carlsson
22 kommentarer
  • 6 maj 2019 Mattias Benerfalk

    Under träningen kommer häften delas ut.
    6 häften a 200 per barn (1200 betalas med swish till lagnumret/kontot, 070-2761430).

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Evelina Sjögren

    Blir det träning i det här vädret idag?

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Henrik Gabrielsson

    Hej, jag undrar också om det är träning idag? Rätt mycket snö på sportfältet just nu.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Tomas Engström Short

    Vi kommer köra träningen trots snön, för de som vill såklart. Vi försöker göra något roligt av det. :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Tanja Nilsson

    Oliver M kommer inte ikväll. Hoppas det går bra att vi får/betalar för häftena nästa vecka istället?

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Evelina Sjögren

    Tristan kommer inte heller på träningen idag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Lars-Ola Larsson

    Hej! Adrian kommer, och jag har betalt för häftena, Adrians farmor / farfar följer honom idag och hoppas därför att det är ok att de tar häftena.

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 maj 2019 Mattias Benerfalk

    Absolut Lars-Ola (bara jag vet vem som hämtar för vilken kille :-) ).
    För er som inte kommer idag, får ni en ny chans nästa vecka.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Evelina Sjögren

    Angående rabatthäftena så undrar jag om jag är den enda som upplever att de är svårsålda? Det blir många häften per år och mycket pengar att ligga ute med och som man eventuellt inte får tillbaka... Finns det någon plan på att sälja någonting annat framöver?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Johan Sellman

    Vi tycker också att de är svårsålda. Känns omodernt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Åsa Bergström

    Vi tycker också det vore bra att sälja nå annat då häftena var svåra att få iväg. Vi sålde jättegoda kakor och godisburkar när vi sålde på skolan, å får man inte dom såld så kan man ju äta upp dom själv :)

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Michael Sundh

    Probleme e kanske att fler säljer häftet så många har kanske redan köpt. Syrrans grabbar säljer bland annat. Eller så har dom köpt tidigare men kanske inte utnyttjade de så då köper dom inga fler.?

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Elin Vikström

    Häftena säljer vi för klubbens räkning, alltså alla Ope lag säljer dessa. Vi brukar handla på Odenhallen och vips så är häftet betalt! 😉

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Per Sellman

    Jag håller absolut med om att häftena är både svår sålda och att det slutar med att man får köpa endel av dem själv, ope ska ju inte vara ångestladdat för oss föräldrar och det blir det minst två gånger per år nu när vi tvingas lägga ut pengar för detta. Jag förstår att man gör ren vinst på häftena men det måste finnas andra alternativ. Dessutom finns det kuponger som har gått ut när vi börjar sälja dem.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 maj 2019 Tanja Nilsson

    Jag håller också med om att dem är svårsålda och att det är en ekonomisk press på oss föräldrar. Men det är så klart förståeligt att pengarna ska in någonstans men finns det kanske något annat alternativ, till nästa säsong då möjligtvis:)

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Patrik Hagerlind

    Varje förening har försäljning av något för att få in pengar till cuper, planhyra m.m. har dom inte det så blir dom tvungna att höja avgiften. Innebandyn har ju valt att ha en liten högre avgift istället. Rätta mig om jag har fel.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Evelina Sjögren

    Så är det. Men att betala för rabatter som man numera kan få helt gratis på internet osv. är inte särskilt lukrativt. Inte om man säljer så många häften per år att man inte ens hinner använda dem... Att sälja något ätbart ex kakor, kolor, knäckebröd mm. har ju visat sig mer populärt. Man betalar trots allt även en avgift för att de ska få spela fotboll samt de kläder och den utrustning som krävs för att utöva sporten.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Marie Ericson

    Jag kan ta 4 häften av någon/några som har svårt att sälja. Ta med häftena till mig nästa träning så hjälper jag i alla fall någon/några som har svårt. Då swishar jag er pengar när jag tar emot dom. Först till kvarn på plats får hjälp.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Kristoffer Jonsson

    Alla verkar vara överens om att häftena är svårsålda. Är det något som ledarna kan lyfta uppåt i föreningen? Jag är införstådd i att det behövs intäkter.Jag får också uppfattningen att det är lite utfrån att Odenhallen är en stor sponsor. som dikterar att detta häftet ska säljas. Här tycker jag det behövs ett omtag gentemot Odenhallen som sponsor. Kanske går det att att få lite siffror på vad Odenhallen sponsrar med och sätta det i relation till att istället sälja toalettpapper, grillkål, godis eller vad det nu kan vara.

    För skulle någon ha tre barn som spelar i Ope så skulle den familjen sälja 10 häften per barn, dvs 30 häften på ett år, 6000 kronor. Jag tycker inte att det är rimligt då häften är svårsålda..

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Marie Ericson

    sen är det tyvärr inte laget som bestämmer att vi måste sälja häften utan OPE som förening bestämmer. Det gäller lika för alla lag i Ope. Jag antar Ope är fast i avtal gällande denna försäljning och har åtagit sig att utföra detta x antal år. Men jag tror även att föreningen är medveten om en del missnöje, men vi ledare kan självklart framföra till kansliet att det finns synpunkter på att hellre sälja "ätbart" än rabatthäften för kommande år efter att detta avtal löpt ut. rätta mig gärna om jag har fel.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj 2019 Mattias Benerfalk

    Jag tror du har rätt Marie, OPE har ett avtal för att sälja häften, oklart hur långt det sträcker sig.
    Bara för att förtydliga, har man fler än 2 barn behöver man bara sälja 2 omgångar häften. Personligen har vi oftast rätt lätt att sälja dessa, och oftast behåller vi ett eller två och kan utan problem "tjäna" in kostnaden (Odenhallen, biltvätt och McD).

    Rapportera

    Rapportera

  • 27 maj 2019 Henrik Forslin

    Ska man vara med i en förening så får man helt enkelt vara med och bidra till ekonomin i den. Personligen så hade jag önskat att det hade gått att köpa ut sig och då inte för kostnaden 2000:- per säsong utan det som OPE faktiskt gör i vinst på 10 st häften. Men det är olika i alla föreningar och ska man vara med så är det bara att köpa läget.
    Något som jag däremot tyckte va märkligt va att vi även skulle sälja bingolotter till uppesittarkvällen när det varken va säsong eller hade tränat på flera månader och de flesta av barnen hade en annan idrott eller aktivitet på vintrarna som eventuellt också har krav på att man ska bidra till den föreningen.

    Får laget några pengar från försäljningen av häftena eller åker allt upp i a-lagen?

    Tack för den infon Mattias. där sparade jag in 4000 kr per säsong i några år. =)

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in