Vi möter ett hårdsatsande Malmberget med hela tre nya importer så det kommer bli ett bra genrep inför höstomgången som börjar nästa vecka!

Är det klart vem som kommer och jobbar på bingon imorgon tillsammans med mig???

Rapportera

Rapportera

• 25 jun 2015 saxat från Haparandas hemsida

HFF damer vägrar att förlora. Idag mötte laget serieledaren Malmbergets AIF och tog en överraskande seger över det starka bortalaget. Malmberget dominerade första halvleken totalt, men hemmalaget kunde kontra och göra två mål (Vivian Janné 1-0, Charlotta Simonaho 2-0). Andra halvleken var mer jämn men gästerna hade de vassaste chanserna. MAIF lyckades dock inte göra mål och HFF:s målvakt Jenny Isaksson höll nollan. HFF damer tog tillbaka topplatsen i serietabellen.