Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hagaströms SK Junior/Senior
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Hagaströms SK Junior/Senior.
Junior/Senior
Följ oss för uppdateringar
Hej!
Nu är det snart dags för Sundsvallslägret igen. Förberedelserna är i full gång vad gäller maten och vi kör efter samma upplägg som tidigare år då detta visat sig fungera bra.
Vi är fyra stycken (undertecknade) som följer med till Sundsvall och ansvarar för markservicen på plats inkl. handling. Ni föräldrar med barn som deltar på lägret ( eller ni själva som deltar) lagar den mat och det antal portioner som ni blivit tilldelade enligt nedan. Då det i år är färre deltagare med från HSK blir antalet portioner som ska lagas av varje familj något flera för att det ska räcka.
Maten ska frysas in i märkta lådor och tas med till bussen på avresedagen.
Märk lådorna med namn om ni vill ha tillbaka dem efteråt.
OBS! Då vi har allergiker med så gäller att ingen rätt får innehålla morot.
Team Korv Stroganoff, 20 portioner/person nedan
• Sebastian Åleskog
• Tova Åström = lagar sina 20 portioner mjölk- & glutenfria (märk lådan med mjölk- & glutenfri)
Team Kassler baserad på kokosmjölk (=mjölkfri), 20 portioner/person nedan
OBS! Red kycklinggrytan med potatismjöl = glutenfri!
• Elin Eriksson
• Sonja Palm
Team Köttfärssås, 20 portioner/person nedan
• Disa Arnell
• Alva Winroth
OBS! Alla portionerna lagas mjölk- & glutenfria!
Team Lasagne, 20 portioner/person nedan
OBS! Laga och frys lasagnen i aluminumformar som går att värma i ugnen.
• Moa Fundell
• Lovisa Eisen
OBS! Använd laktosfri mjölk till lasagnen men vanlig ost går bra!
Team Tacofärs, 3 kg köttfärs steks/person nedan
OBS! Använd ½ mängden tacokrydda i färsen istället för det som står på påsen, dvs använd 3 påsar kryddor till 3 kg färs så den inte blir för stark. Stek i olja! Färsen ska vara mjölk- & laktosfri.
• Anabelle Astner
• Malin Wickström
Vi hoppas nu att alla tycker att ovan fördelning är okay då det är svårt att göra detta helt rättvist men det jämnar säkert ut sig över åren om/när man deltar i flera läger.
OBS! Det är mycket viktigt att du kommenterar detta utskick i kommentarsfältet så att vi kan se att alla som ska laga mat har tagit del av informationen!
//Hälsn. från årets kökspersonal som är
Martin Lord
Bo Lyxell
Göran Pousette
Titti Hjelm
👍
RapporteraRapportera
Fixar 👍
RapporteraRapportera
Oklart om det ska vara kassler eller kyckling?😀
RapporteraMen vi fixar
Rapportera
👍
RapporteraRapportera