14:45

Örsundsbro IF P08

Referat: Fanna BK - Örsundsbro IF P08

Ny seriematch och det känns som det inte bara var derby utan debut i regnväder. Örsa på besök iaf och vårens batalj avgjordes i absolut sista sekund på ett snöpligt sätt så nu skulle revansch utkrävas.

Ett fokuserat gäng med klarar direktiv tog direkt tag i taktpinnen. Bra kombinationer, hemåtpassar och försök till spelvändningar resulterade ofta i att vi kom till avslut. Vi hade en frispark i virket och några till bra chanser men tillslut så är det Masoud som välförtjänt sätter 1-0 efter 8 minuter. Tycker att vi fortsatt har kontroll på matchen, vår backlinje fortsätter storspela och vi måste vara väldigt jobbiga att möta för motståndarnas offensiv.
Efter drygt 20 min så gör Kasper 2-0 på ett friläge.
I pausen känner grabbarna att det är rätt lugnt och att de har bra koll, och de höll vi med om.
Andra fortsätter i princip som första men Örsa börjar trycka på. Vi har fortstt giftiga lägen men Örsas målvakt är riktigt duktig. Sen i slutet finns det många historier men det slutar iaf med att vi är nere på 8 man efter att ha snackat till ett rött kort. Kontentan vi lär oss är att vi inte diskuterar domslut öht.

Nu får vi lite panik i hur vi ska formera oss och låta alla spela. Det blir kanske lite orättvist i tredje men grabbarna är iaf glada när det kliver av matchen med 2-0 och tre nya fräscha fräsiga pinnar på kontot!