Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BIK Karlskoga Ungdom A-pojk

Följ

A-pojk

Följ oss för uppdateringar
Följ
BIK Karlskoga Ungdom
Ishockey
A-pojk

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • 12 jul 2019 Marcus Nowak

  Tja!

  Max åker med Östlund, men tack alla ni som ställde upp!😘

  Marcus

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul 2019 Susanne Ahlin

  Hej!
  Max kan gärna åka med oss till Munkfors.
  Vi kan höras någon dag innan.
  Ha det bra!

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 jul 2019 Marcus Nowak

  Tjenare alla!
  Finns det någon som har plats och kan ta med Max till lägret i Munkfors den 5 Aug? Ni som ska dit alltså...:)

  Marcus

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 mar 2019 Micke Jonsson

  Härligt kämpat i helgen alla grabbar o ledare. Slog ju även slutsegrarna💪💪💪

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Mikael Nord

  Varför skickar du inte ut till alla ledare i u15 o spelare att det är träning med dej i dag ? Kan vara bra om ni ledare talar med varandra mellan u15 o u16 ?Så att alla vet vad som gäller .

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Micke Jonsson

  Då är det väll konstigt att om man visste i torsdags att u 16 inte skulle träna att man ställer in det idag på förmiddagen?????

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Jouni Perttunen

  För att förtydliga så bestämde man i torsdags att träniningen skulle ställas in idag eftersom U-16E har ett kvalspel framför sig med många viktiga matcher. Nu finns det ett antal U-15 spelare som inte spelar med U-16E, men där hoppas jag föräldrar sätter stopp om man ser att killarna behöver vila. Sedan har jag förståelse för att vissa U-16 vill vara med oxå, men jag törs inte låta dem vara med för det är tyvärr inte mitt ansvar. Vi har 15 U-15 killar som aldrig spelar med U-16 -E och som ville träna idag eftersom vi har mach i morgon mot Kil, Då ställer jag gärna upp och naturligtvis på mina villkor och jag tror killarna hade roligt idag. Ber ursäkt för om jag inte vågade ta beslutet med U-16 idag, men nästa gång så kollar jag upp det innan jag nekar några att vara med.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Micke Jonsson

  Härligt att du har glimten i ögat. Är det u 16 killarna som är slitna som du menar?? Trodde ni var en o samma tränings grupp som varit upplägget hela vintern.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Jouni Perttunen

  Jag kollade med Cribbe idag eftersom många U-15 ville köra idag. Träningstiden var avbokad och jag bokade om den via PA och vaktmästare i Nobelhallen till U -15 idag när den tiden fanns ledig och jag fick okey av Cribbe. Jag tar inte ansvar för U-16 utan jag jobbar med U-15. Om U-16 väljer ställa över sin träning så vill inte jag inte att de är med och tränar och ordet träningsförbud är/ var med glimten i ögat, men .... Samma för U-15, jag vill inte killar som känner sig slitna och trötta ska vara med och träna idag om de känner sig slitna och det fanns inga krav på medverkande. Nu dök 13 killar från U-15 upp och då leker vi lite på deras och mina villkor. Har ni åsikter om detta så hör gärna av er direkt till mig så kanske jag kan försvara beslut innan man drar igång något på hemsidan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar 2019 Mikael Nord

  Vem har sagt att u 15 ska träna själva i dag?När jag läser på hemsidan så är träningen in ställd i dag.Grabbarna vill latja själva i dag ?Vem tar beslut att Jouni ska hålla i träningen ??Gäller inte det alla spelare i a pojk

  Rapportera

  Rapportera