Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK

Följ

Alets IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

  • 9 okt 2009 Emil Nieroth

    Anmäler sig till Alets käcka gossars avslutningsfest, lördagen den 17 november.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 Evil #5 #7 #9 #10 #15

    Anmäler sig....till admin då mitt namn inte säger ett skit om vem jag är. Jag hoppas inlägget tas bort.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 Henrik Mangfors

    Anmäler sig, och passar på att råda alla käcka gossar att använda sitt namn, då Per Hallström har dåligt sifferminne.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 #13

    anmäl mig var o när??

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 #9

    Står ngt om träningsläger uppe till höger på sidan.
    Ja visst det kan väl fungera.

    Var anmäler man sig??

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 #9

    Diskbråcket är klart, har fixat en som kör rullstolen under kvällen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 #3

    Efter viss påtryckning av #10 anmäler jag nu mitt intresse på Alets lagfest den 17okt.

    /Sellén

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 #14

    Squeeze är klar

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 Mr Munt

    Dagens recept består av en mycket trevlig gelé´som man kan ta fram till sin goda köttgryta. Ett ytterligare tips är att man även kan dynga i en sked av gelén i såsen som en smakförhöjare.

    Hoppas ni får en trevlig smakupplevelse!

    Rensa och skölj bären. Låt dem rinna av väl.
    Stjälkar på vinbärsklassarna ska vara kvar,då de
    innehåller geleämne.
    Av bär och vatten kokas eller ångas en sur saft.
    Mät den sura saften och häll den i kokkärlet.
    koka upp saften och ta kokkärlet från av värmen.

    Rör försiktigt ner sockret. Koka gelemassan sakta, utan att röra i den, 5-10 min.
    Geleprov tas med sked. Gelen är färdig, då den sista dropparna faller från skeden.
    Ta kokkärlet från värmen och låt gelen stå ett par min.

    Skummkakan kan då lätt tas bort.
    Häll upp geleet på varma glas burkar.(barmatsburkar är perfekt). Fyll glasen väl. Låt geleet kallna.
    Paraffinera och bind över.

    Rapportera

    Rapportera

  • 9 okt 2009 Mr Munt

    Salo är klar!

    Rapportera

    Rapportera