Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Alets IK
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Alets IK.
Alets IK
Följ oss för uppdateringarLogga in för att skriva i gästboken
Anmäler sig....till admin då mitt namn inte säger ett skit om vem jag är. Jag hoppas inlägget tas bort.
RapporteraAnmäler sig, och passar på att råda alla käcka gossar att använda sitt namn, då Per Hallström har dåligt sifferminne.
Rapportera
Står ngt om träningsläger uppe till höger på sidan.
Ja visst det kan väl fungera.
Var anmäler man sig??
Efter viss påtryckning av #10 anmäler jag nu mitt intresse på Alets lagfest den 17okt.
/Sellén
Dagens recept består av en mycket trevlig gelé´som man kan ta fram till sin goda köttgryta. Ett ytterligare tips är att man även kan dynga i en sked av gelén i såsen som en smakförhöjare.
Hoppas ni får en trevlig smakupplevelse!
Rensa och skölj bären. Låt dem rinna av väl.
Stjälkar på vinbärsklassarna ska vara kvar,då de
innehåller geleämne.
Av bär och vatten kokas eller ångas en sur saft.
Mät den sura saften och häll den i kokkärlet.
koka upp saften och ta kokkärlet från av värmen.
Rör försiktigt ner sockret. Koka gelemassan sakta, utan att röra i den, 5-10 min.
Geleprov tas med sked. Gelen är färdig, då den sista dropparna faller från skeden.
Ta kokkärlet från värmen och låt gelen stå ett par min.
Skummkakan kan då lätt tas bort.
Häll upp geleet på varma glas burkar.(barmatsburkar är perfekt). Fyll glasen väl. Låt geleet kallna.
Paraffinera och bind över.
Anmäler sig till Alets käcka gossars avslutningsfest, lördagen den 17 november.
Rapportera