Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Westerviks BS
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Westerviks BS.
Westerviks BS
Följ oss för uppdateringar
Westerviks Boule Sällskap har återigen fått förtroendet att arrangera ÖstSvenska BouleFörbundets DM!
Välkommen att anmäla till följande dagar och klasser:
Lördag 13/9 2025 spelas Mixed-Dubbel i följande klasser: Öppen-V55-V65 och Junior.
Söndag 14/9 2025 spelas Mixed-Trippel i klasserna: Öppen-V55-V65 och Junior.
Anmälan om närvaro båda dagar kl 09:00, spelstart därefter.
Anmäl era lag på sbf-online senast 7/9 2025.
Startavgiften är kr 100:-/spelare. (Junior kr 0: -)
Betalning sker klubbvis efter fakturering från ÖSBF.
Som vanligt gäller krav på väl synligt klubbmärke!
Med plats för upp till 15 ekipage erbjuder vi fri P-plats för husbil/-vagn intill banorna. Ingen tillgång till el eller andra faciliteter. Boka i god tid!
Uppge reg-nummer och namn till Lars Zeed 070-771 22 67
Förbeställning av luncher båda dagarna á kr 130: -/lunch görs till lars.zeed@telia.com
Lördag: Köttbullar m gräddsås, lingon o kokt potatis - Bakad fiskfilé m svamp, vitvinssås dillpotatis. Vegoalternativ: Vegoschnitzel med tillbehör.
Söndag: Panerad kotlett m pepparsås, rostad potatis, broccoli - Stekt lax, gräddkokt purjolök, potatis och morötter. Vegoalternativ: Vegofärsbiffar med tillbehör
Bröd/smör – Sallad – Måltidsdryck ingår i luncherna.
Beställ klubbvis senast 3/9 2025.
Betala klubbvis senast 3/9 2024 till vårt BG 5265-7277.
Ange vem som betalar.
Vårt café håller öppet och här finns tillfälle att köpa: kaffe-mackor, bullar-varm korv-vatten/läsk-choklad och glass! Allt till förvånansvärt låga priser!
Välkomna till Västervik/Westerviks Boule Sällskap
Träning | 24 sep, 18:00 |
Träning | 24 sep, 18:00 |
NY TRÄNINGSTID! | 25 sep, 13:00 |
Träning | 25 sep, 16:00 |
Bågskyttarna har träningstid | 25 sep, 19:30 |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera