Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om West Coast Classic Golfing Society

Följ

WCC Est.1980

Följ oss för uppdateringar
Följ
West Coast Classic Golfing Society
West Coast Classic Golfing Society

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 15 dagar sedan Kaj Malmsten

  Vi lär oss, att en Björn sover aldrig. T.o.m. i idet är ett öga öppet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep leif nord

  Fantastisk referat Anders! Det är bara du och Zlatan som omnämner Er i tredje person! Två stora idrottslegender! Vi syn på fredag ❤️

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Anders Rybrink

  Björn lite kort till höger med sin drive. Båda gör hyggliga andra slag men det är Björn som först får chansen att sätta upp sitt 3:e slag på green. Den ser bra ut där vi står men blir lite lång och hamnar strax utanför greenen. Rybrink hittar green precis med sitt 3:e slag och puttar därefter fram den till ca en halvmeter från hålet. Björn är nu tvungen mer eller mindre att sänka sin korta chip men bollen rinner förbi hålet och så gör även hans efterföljande putt. Rybrink sänker för par och vinner matchen med 2/0.
  Det blev verkligen en gastkramande final där Björn var väldigt nära att springa förbi Rybrink på upploppet. Grymt stolt och glad över att få besegra en sådan svår motståndare som Björn. Ett stort Tack Björn för en härlig final match. Snart är det du som lägger tassarna runt pokalen. Nu laddar vi om för The Majestic på Hamra. Ser fram emot att få träffa Er alla.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Anders Rybrink

  Tar därefter också hål 16 efter sänkt en fin kort chip i hål för birdie. Rybrink hade en chans för delning på hålet men bränner sin birdie putt. Hastigt och mindre lustigt för Rybrink är nu matchen helt lika inför det 17 hålet. Björn lägger ut en riktigt bra drive och pressen är nu stor på Rybrink. Men också hans drive hamnar mitt i fairway. Björn spelar in först och blir lite kort till green och bollen rullar ner till vänster om green. Rybrink ser en liten öppning att komma tillbaka in i matchen och sätter upp sitt inspel en decimeter från flaggan och vinner hålet på en birdie. nu har vi "bara" det 18 hålet kvar. Vad gör vi om det blir lika frågar Björn. Går vi ut på ettan igen då, eller....
  och visst kunde jag skymta dem där Grizzly tänderna igen !
  Rybrink har honnören och skickar ut sin drive lite till vänster och är bara en halv meter från att träffa en hög tall som inte riktigt fanns i spel. Men bollen klarar sig och rullar fram lite till längs asfalts vägen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Anders Rybrink

  Hål 3 hade Rybrink räknat in men Björn sänker en fem meters putt och hålet delas på par. Björn slår för säkerhets skull två bollar i vattnet på fyran och Rybrink vinner hålet utan att behöva håla ut ! Men Björn kontra snabbt igen och tar femman på par efter en koppsnurr av Rybrink. Därefter rycker Rybrink till sig hål 6 och 7 efter ytterligare lite vattenbesök på sjuan av Björn. Trots att Björn har slag på åttan delas hålet och Rybrink vinner därefter nian efter en kort putt miss av Björn. 3 upp till Rybrink efter nio hål. Men detta är verkligen inte Björnen som sover utan han studsar tillbaka lite hela tiden. Därefter vinner vi vartannat hål fram till hål nr 14. Där har Björn slag på Rybrink och vädrar lite morgonluft. Han vinner hål 14 bekvämt och matchen är nu 2 upp till Rybrink. Björn visar nu upp ett riktigt Grizzly leende och säger att han skall kämpa hela vägen in i kaklet.
  Vilken han också verkligen gör. Vinner 15 på par efter en tre putt av Rybrink.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Anders Rybrink

  Först och främst ett stort Tack för alla fina Grattis hälsningar jag har fått från Er alla. Både här i Gästboken och på mail. Ett stort Tack också till Kaj som dagen till ära hade hissat vår kära WCC flagga på Hills.
  Inför finalen hade Kaj varnat mig för att den ligger en viss Björn och bara väntar på att få lägga "tassarna" på Match Play pokalen. Mitt förra match möte med Björn förlorade jag så det var med stor respekt jag tog mig an finalen. Styrelsen Väljer Hills som årets finalbana. En mycket fin anläggning men har tagit lite stryk av allt regn. Självklart väljer vi att åka bil på finalvarvet även om det bjöd på en massa klubb bärande på varje hål då vi tyvärr inte fick köra på fairway. Det blir en gemensam bil för mig och Björn och finalen kan äntligen börja. Två bra utslag på första hålet trots lite nervositet. Dock missar Björn gren på sitt 3:e slag och Rybrink vinner första hålet på par. Men Björn rycker snabbt till sig tvåan.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Holy Bob

  Grattis kompis till en lysande insats i årets Matchplay...

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 sep Leif Erre

  Stort grattis Anders!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep leif nord

  Grattis HM Rydan även i detta forum! Skall bli kul att frotteras med en nybliven Champ på fredag! Game on!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 sep Mikael Boquist

  Grattis Anders, många tunga skalper på vägen :)
  Välförtjänt!

  Rapportera

  Rapportera