18:00

Aneby SK

JDM Semifinal: Aneby SK (h) 4-0 (2-0)

KLARA FÖR DM-FINAL

Vi vinner semifinalen mot gästande Aneby mycket klart och spelar DM-final för andra året i rad!

Vi tog tag i matchen från start och skapade mycket första 20 utan att få dit den. Men till slut kom 1-0 när Tim följer upp en målvaktsretur efter Heros avslut och sätter bollen i öppen kasse.

Vi fortsätter mala på och efter 25 minuter sliter sig Isac loss på kanten och serverar Axel snett bakåt och en distinkt vänsterbredsida gav 2-0.

Andra halvlek blev de första lik med stort spelövertag och skapade målchanser. 3-0 gör Isac på straff efter att Axel blivit fälld.

Matchens bästa spelare Axel avslutar sedan målskyttet frispelad av Isac.

Vi fick i slutminuterna chansen att göra 5-0 men målvakten räddade Khois straff.

Förutom Axel förtjänar Viktor och Isac C extra beröm men hela truppen gjorde en mycket stabil insats.

I finalen väntar Växjö Norra men vi vet inte när och var matchen kommer att spelas.