• 16 mar 2007 kalle

Rapportera

Rapportera

• 15 mar 2007 Boss

Riktigt kul att kolla på matchen i kväll.Bra tempo och många målchanser. Förhoppningsvis blir det grästräning nästa vecka om vädret håller i sig.

Rapportera

Rapportera

• 12 mar 2007 Coach

Håller med Johan. Synd bara att bankdirektören "glömde" sitt träningsprogram i omklädningsrummet. :)

Rapportera

Rapportera

• 12 mar 2007 johan

Tjabba boys! Grymt bra match i lördags. 1 kille som jag vill lyfta är jocke olsson. Grabben letar upp sina grusskor i källaren (de har inte sett dagens ljus på 1år) han har inte kickat boll med grabbarna på över 5månader. O sedan kommer bankdirektören in på plan som höger ytter mittfältare, när matchuret har passerat 69minuter slår några inlägg kickar lite boll "snackar lite med domaren så som bara bankdirektör olsson kan" sedan kommer läget. Vi anfaller på vänsterkanten bankis står o hänger i bortre delen av straffområdet, det kommer ett långt inlägg, Bankdirektören drämmer till den på helvolly ett drömmål, kommer ni ihåg Maxi Rodrigguez mål i 98minuten mot Mexico detta målet var snäppet snyggare. härligt Olsson, tänk vad många snygga mål du kunde gjort om du tränat lite mer:))

Rapportera

Rapportera

• 10 mar 2007 Coach

Seger med 2-0. Länk till referat finns under Träningsmatcher, Spelschema eller på Förstasidan längst ned.