Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Vintrosa IS F 12/13 Handboll

Följ

F 12/13 Handboll

Följ oss för uppdateringar
Följ
Vintrosa IS
Handboll
F 12/13 Handboll

Träning framöver

25 apr 2023 6 kommentarer 240 visningar
Madelene Thavelin Tränare
6 kommentarer
  • 25 apr 2023 Roseanna Larsson

    Kul med beachen! Minna kommer inte kunna delta på tisdagar tyvär eftersom hon har simskola fram till v.23.
    Jar ni något upplägg på konditionsträning kan vi köra det själva hemma på måndagar😜

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 apr 2023 Sandra Månstierna

    Tuva kommer vara med när hon kan. Tom v 23 har hon gymnastik på tisdagar som slutar kl 18, så kan ev vara med på slutet av beachen då. Torsdagar kan hon tyvärr inte alls då hon har ridlektion.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 apr 2023 Andreas Tapper

    Vi förstår att det inte passar alla när vi byter dagar med kort varsel. Anledningen till bytet var att vi nu inte har några halltider att ta hänsyn till och då passade det oss ledare bättre med tisdagar och torsdagar. Men nu är ju egentligen den traditionella handbollssäsongen slut och känner man att man har andra aktiviteter så här års som man vill prioritera så är det helt ok med oss. Anledningen till att vi fortsätter träna är att många, både barn och föräldrar, önskat det då barnen kanske inte har så mycket andra aktiviteter där de är fysiskt aktiva. Sen oavsett hur mycket man kunnat vara med och träna nu under våren/sommaren kommer alla spelare såklart vara välkomna att vara med och spela Vintrosa Beachhandbollscup 12-13 augusti!

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 apr 2023 Eldina Subasic

    Vi och Ella är supernöjda med ändring av dag 👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 apr 2023 Andreas Tapper

    Ang. tips på konditionsträning själva med barnen:
    Springa/jogga är ju alltid bra, men vet att det kan vara väldigt svårt att motivera dem i den åldern att bara gå ut och springa, framförallt i början innan man kommer igång och känner att det går lite lättare ju mer man springer. Våra 4 beachandbollsplaner står allt som oftast tomma, så att åka upp till IP och bara springa, passa, skjuta, leka på sanden är nog minst lika bra för konditionen.
    Sen finns ju ett fint utegym vid IP. De är ju inte så gamla än, men vissa av sakerna där kan de göra och gör man det på ett enkelt och lekfullt sätt så kan det ju bidra till att vänjer sig med att det inte är så farligt att ta i lite och bli trött.

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 apr 2023 Lisa Härdne

    Vi kommer tyvärr inte att kunna komma på föräldramötet. Både jag och Per jobbar kväll tyvärr. Bra initiativ som vi tyvärr inte kan komma på. Vi vill skicka med till mötet att allt kring laget är väldigt välorganiserat, med info i god tid, bra träningar mm. Tack!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in