Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Uppsala Young Hockey Club

Följ

Uppsala Young Hockey Club

Följ oss för uppdateringar
Följ
Uppsala Young Hockey Club
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Uppsala Young Hockey Club
Adress Slädvägen 1
Postadress 75647 Uppsala
Telefon 0708-121032
E-post info@uppsalayoung.se
Orgnr 802442-4932
Swish 123168 2806
Kontonr 382-3275
Öppettider Gordon Nice Ice Arena: Slädvägen 1 Öppettider: Se på föreningens kalender. Post: Anna Fabris Gata 12B 754 54 Uppsala

Om Uppsala Young Hockey Club

För en bredare bredd och en vassare spets

Vi som ligger bakom Uppsala Young Hockey Club tror på idrott och dess positiva inverkan på barn och ungdomar. I dagens Uppsala har vi endast ett fåtal isar där möjligheterna att utöva spontan isidrott är knappa. Med mottot ”För en bredare bredd och en vassare spets” har vi skapat den första privatfinansierade konstisen i Uppsala, i närheten av de statsdelar som geografiskt ligger långt ifrån övriga ishallar.

Föräldrar som själva haft idrottande barn vet att det med idrotten kan komma vissa åtaganden som kräver vårt vuxna engagemang och deltagande. Alla barn har inte föräldrar med dessa möjligheter, vilket minskar barnens möjlighet till idrott. Det är någonting vi i Uppsala Young Hockey Club vill ändra på. Vi vill att alla ska få möjligheten att testa på att åka skridskor och kanske även odla ett intresse för hockey. Vår förhoppning är att kommunen och bostadsföretag ska följa med oss på den här spännande upptäcktsfärden och skapa fler möjligheter för barn och unga att åka skridskor i sin närmiljö.

Uppsala Young Hockey Club bildades under våren 2008. Föreningen är en renodlad barn- och ungdomsklubb som inte bedriver någon seniorverksamhet. Klubben är en ideell och icke politisk organisation som ämnar att utveckla Hockeyidrottens tillgänglighet. Vi vill göra den tillgänglig för alla!