Blir hemskt besviken om det inte kommer några synpunkter (gnäll) om samlingstiderna för seriematcherna :/

Rapportera

Rapportera

• 9 sep 2008 Sanna

Eftersom att vi än så länge inte har några egna referat lägger jag in det som JIK skrev om matchen i lördags.. Tycker att de var ett ganska bra ref. även om de fokuserar lite mer på sig själva (så klart).. De kom iaf fram till att julia var grym (och det är jag beredd att hålla med om). :)

[2008-09-07 Jik-Tygriket 99

Ji:s damer tog emot Tygriket 99 på lördagen.
    Tygriket som förra säsongen kvalade för en plats i Div1. Gästerna började med en extremt hög press och överraskade Jikarna rejält med detta. Första 10 minuterna hade damerna svårt att få igång uppspelen och Amada Hill i målet räddade hemmalaget från att släppa i några baklängesmål. Andra halvan av första perioden kom damerna igång med sitt spel och det såg bra ut. Andra perioden startade som första slutade och man hade flera bra målchanser. Sedan kom fem olyckliga minuter där Tygriket kan göra tre mål på enkla misstag från Damerna. Lovisa Fransson kan i spel fyra mot fem göra 1-3 på ett långskott.I tredje perioden fortsäter Jik att föra spelet med många bra målchanser. Men Tygrikets målvakt spikar igen målet och det verkar helt omöjligt att få in bollen bakom henne. Tygriket lyckas att uttnyttja några chanser och kan göra ytterligare två mål. Slutresultat 1-5 speglar inte matchens karaktär utan hela laget skall ha beröm för sitt spel och inställning trots underläge stora delar av matchen. Extra beröm till Amanda Bengtsson på sin backplats och målvakten Amanda Hill.

Rapportera

Rapportera

• 7 sep 2008 Christer Ödman

Lägger inte in seriematcherna innan ombokningarna är fixade och allt stämmer.

Rapportera

Rapportera

• 2 sep 2008 Birthe

Tusen tack för all hjälp i helgen. Allt gick perfekt, kunde vara högre pubiksiffra men vill boråsarna inte se toppinnebandy så kan vi inte göra något åt det.
    T-shirtarna som vi lånade måste lämnas tillbaka även funktionärsbrickorna. Kan ni lämna dessa till Nina på torsdag så blir det bra. :)

Rapportera

Rapportera

• 30 aug 2008 #20

matchtiderna blir bara bättre och bättre..go lördag vi fått den 17 jan..först bortamatch i borås kl 10 sen hemmamatch samma dag 12.15 mot sandared..kan bli något tajt :/

Rapportera

Rapportera

• 29 aug 2008 Sanna

Hej tjejer! Ser att alla matcherna spelas på våra favorittider.. Oklokt av motståndarna att lägga dem precis de tiderna då vi är som grymmast.. :) .. Hoppas ni har det fint där hemma. Själv ska jag strax ge mig ut på min sista shoppingdag.. Ses på måndag!

Rapportera

Rapportera

• 28 aug 2008 Lockerud igen

Ser också att ni måste bokat fel för vår match hemma hos er. Den ligger på en datum då vi spelar hemmamatch samma dag och tid. Det måste vara veckan efter som vi ska till er??? Vecka 49 ska vi ha match hemma mot Sandared (vilket vi också har).

Rapportera

Rapportera

• 28 aug 2008 Lockerud

Nej, VIBF måste ha knappat in fel datum för matchen mot Lockerud. Den ska vara söndag 5/10 20.10 och inget annat.