Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tungelsta IF Herrseniorer FB

Följ

Herrseniorer FB

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tungelsta IF
Fotboll
Herrseniorer FB

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 4 okt 2020 Tobbe

  Kämpa på nu grabbar

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 okt 2019 Annika Andersson

  Ni missar väl inte att anmäla er till föreningens medlemsfest den 22 november? Anmälan via Tifens hemsida 👈 Begränsat antal platser, först till kvarn!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 apr 2019 Katrin Westlund

  Tack för fint svar Olle, jag har också agerat till flera instanser.

  Ha en fortsatt fin helg.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 apr 2019 Ulises Salvo

  Jag vill även tillägga att när jag var även påväg bort från plan och tackade motståndarspelare för matchen så hör jag när motatåndar tränaren kläcker ut sig diverae svordomar något jag påpekade till dommartrion o även tränaren att de va onödigt då matchen va slut o dem borde bara glädjas av vinsten men istället tar coachen beslutet o beger sig mot våra spelare o skriker rakt i ansiktet massa grejer Då börjar tumulten o vi är där bara för att stoppa o få lugn nått som vissa Segeltorp spelare gör det motsatta o kläcker ur sig diverse svordomar mot kvinnor o andra supportrar nått som får våra spelare att reagera Vi kommer att skicka en rapport på händelsen Tråkig händelse men nivån på div 4 har blivit bedydligt hårdare både fysiskt och känslosamt Men vi vill kunna erbjuda ett bättre spektakel för våra supportrar Jag är oerhört tacksam för alla som kom ner o stötta våra grabbar som vill göra de bästa så att våra unga killar har ett lag i en högre div att vilja komma upp till

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 apr 2019 Ulises Salvo

  Håller med dig till fullo Katrin och vi tog ett snack med våra spelare i omklädningsrummet Svårt att hålla känslorna när moståndare skriker våra spelare i ansiktet efter matchen slut Både adrenalin o känslor är starka Men åter igen håller med dig Vi måste vara större än händelsen

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 apr 2019 Katrin Westlund

  Hej!

  Jag var med som ledare med spelare från P10 under dagens match. De var bollkallar som ni vet. Det som skedde idag hoppas jag aldrig mer att vi ska behöva uppleva under Tifs matcher. Både spelare och ledare har ett stort ansvar då vi dels bär föreningens kläder men även är förebilder.

  Det var 7 nervösa killar med fjärilar i magen och rädsla för att göra fel inför er. Dessa killar hörde de ord som sades, såg det spel som spelades och som hamnade mitt i det som hände när slutsignalen ljöd. Jag vet inte vems felet är men ni alla borde ha tänkt till, backat och visat att ni är större än det som hände. Ni spelare och ledare är förebilder för alla yngre, jag ber er att agera därefter.

  Mvh Katrin

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 maj 2018 Alexander Browne

  Nere vid hörnflaggan, avblåst för offside.

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 maj 2018 Bill

  Vart är Alexander?

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 mar 2018 Eugene Lipton

  Hej grabbar. Hoppas Spanienresen bidrog till en ny och fräsch lagstyrka. Jag har deltidsboende där! Följ gärna mig på insta gram.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 mar 2018 Bill Von Schneider

  Finns det möjlighet att köpa korv och kaffe (Löfbergs lila) nästa säsong?

  Rapportera

  Rapportera