Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tungelsta IF Herrseniorer FB

Följ

Herrseniorer FB

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tungelsta IF
Fotboll
Herrseniorer FB

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 22 aug 2017 Alexander Browne

  Eugene Lipton! Det låter som en god te smak, visa lika bra smak med att hälsa på oss grabbar vid nästa hemma match så vi vet vem du är :), iallafall på mig.. skulle uppskattas jag är bara nyfiken!

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 aug 2017 Alexander Browne

  Eugene! Så och lär alla andra när vi hjälper Fredrik bli skyttekung i div4 istället. Det är en lag sport haha yttra dig på ett bättre sätt. Mvh Browne

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 aug 2017 Eugene Lipton

  Vilka praktmål! Igår var han gräsets okrönte Konung. Jag pratar såklart om han den där Fredrik. Vilken toppspelare - se och lär alla andra. Bländande spel som gjorde att jag satt varmkorven i halsen. PSG nästa för Andersson.

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 aug 2017 Bill Von Schneider

  Satt redo för att se en bra match. Hemtjänsten hade kört mig så att jag var på plats en timme före start. Jag hade med mig en bytta med fläsk, potatis och rårörda lingon samt en liten hutt konjak. Jag var redo för ett bra match med ett toppat lag i toppform. Men det höll tyvärr inte hela vägen. Tråkigt att se, men ni ska veta att jag fortfarande tror på er. Det finns fortfarande hopp om att stiga i division och nå långt. Nästa gång vill jag se ett mer uppvärmt lag. Stretcha lite före matchen. Det gör jag varje dag och min reumatism är så gott som bortblåst.

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 aug 2017 Eugene Lipton

  Uppförsbacke igår grabbar. Ni såg lite väl tunga ut i anfall och försvar. Tänk på att spela bollen mer. Jag är nyfiken på vad Ögat har att säga om matchen.
  I Karibien har man ett citat: "De blå fåglarna tar sig alltid till bergets topp". Lyft nu grabbar och ta er till toppen som de blå fåglarna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 aug 2017 Bill Von Schneider

  Såg sista matchen här nu. Bra spelat grabbar. Stämningen i laget såg ut att vara på topp, vilket glädjer en gammal avdankad gymnast som mig. Ni måste fortsätta kämpa för varandra - det är laget som vinner dessa matcher. Må väl. Ses på matchen imorgon.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 jul 2017 Eugene Lipton

  Nu fokuserar vi!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jun 2017 Emre Yurdagül

  Hej!

  Det är Tungelsta IF som lag vars måste se till att kämpa tillsammans för att vända på senaste tidens knackiga resultat, men att det skulle uppstå något missnöje i gruppen på tränare, hjälptränare, medspelare eller styrelsemedlemmar är någonting vi förkastar.

  Att anhängare till klubben visar sitt missnöje är en annan femma, vi försöker göra vårt bästa för att göra samtliga parter nöjda men ibland går det bara inte som man vill helt enkelt.

  Klubbens transferpolitik är ingenting vi läcker ut hur som haver, så det som skrives eller höres är ingenting annat än sägelser..

  Varma hälsningar!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jun 2017 Göran Smedberg

  Mycket strunt nu, vad vet ni om fotboll egentligen??

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 jun 2017 Eugene Lipton

  Superrekryteringen från Ösmo GIF är bara ett rykte...

  Rapportera

  Rapportera