Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tungelsta IF Herrseniorer FB

Följ

Herrseniorer FB

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tungelsta IF
Fotboll
Herrseniorer FB

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 3 nov 2017 Eugene Lipton

  Hej killar. Nu börjar det bli kallt om spirorna och julen står för dörren.
  Jag har i min frånvaro från gästboken kuskat runt med godståg längs med den transsibiriska järnvägen. Jag har försökt leta nya starka talanger till er. Dessa killar i dem här länderna vill till Sverige för att spela boll och de är riktigt rappa i takten. Skulle ni vara intresserade av nyförvärv till sommaren så har jag ett gäng intressanta namn till er.
  Nu önskar jag er en trevlig helg i kylan. Jag ska hutta en nypa likör och äta en marmeladkula.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep 2017 Eugene Lipton

  Ramos och Fredrik, bågen och pilen. Stenen och slungan. Helan och halvan. Vilka mål grabbar. Det påminner mig om en gammal batalj som utspelade sig i mina ungdomens dagar. Då var det inte bara äran som stod på spel utan även löfte om en aftonvals med en hel drös av kjoltyg. Ja det var så vi kallade kvinnorna på min tid. De gula korten grabbar, får ni arbeta bort. Ni kan inte sura som surkål i solen för det. Då är det bättre att satsa på ett rött och sen gå hem och grina illa med mor och far. Kul att se att det var gott med folk omkring mig på läktaren. Det prisades lovord och kärlek till er. Jag tog på mig rollen som besserwisser och började rabbla statistik till mångas förtret. Nu ska jag ta mig en kall öl av ciderkaraktär, äta ett plommon och se fram emot nästa sammandrabbning. Väl mött!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Lenny

  Jag spelar i Ösmo GIF.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Lenny

  Fin sida.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug 2017 Bill Von Schneider

  Hur ser det ut med uppköp av spelare? Det finns riktigt bra killar i Ösmo GIF. Ett stjärnskott gick direkt från dem till Örgryte.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 aug 2017 Eugene Lipton

  "Detta är inte slutet. Det är inte ens början på slutet. Men kanske är det slutet på början" så sa en gammal landsman till mig vid namn Winston Churchill. Det var med vemod som jag packade ihop min matsäck och tog färdtjänsten hem senast. Korv med senap i halvlek. Jag ska erkänna att jag var lite nervös inför helgens match. Men tursockorna svek mig vid denna sammandragning. Alexander, der var ett genuint spel du bjöd på. Väldigt konstnärligt och precisionsperfekt. Bollen gick till Fredrik som fick visa sig på styva linan även denna gång. Mål! Jag satte saltgurkan i halsen och fick nästan tillkalla ambulansassistans. Det var dock synd att det inte räckte hela vägen. Magnus stod bra och ståndfull i mål men fick inte mycket hjälp från backarna. Två steg fram, ett steg tillbaka. Jobba på mina vänner.

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 aug 2017 Alexander Browne

  Be aldrig om ursäkt för något du skrivit, stå för det annars ser det lite fel ut. Vi är ett lag, vi alla kokar ihop Tillfällen & vinster tillsammans menade du väl?.. eller jag kanske förstod fel. Dock kommer jag aldrig ta något ifrån Fredriks förståelse, talang för distinkta avslut, U-löpningar för att producera mål åt oss, eller hans säkra straffar. Jag njuter utav det, varför? För han är min lagkamrat. Aldrig själv direkt varit en målgörare själv så avundsjuka är långsiktigt vid det här laget :). Jag bugar & bockar för mig.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 aug 2017 Eugene Lipton

  Jag ber om ursäkt om mina inlägg tolkas med en otrevlig ton. Så är absolut inte fallet. Det finns många bra spelare i laget. Simon, John och Axel visar alltid framfötterna för att nämna några. De lyckas alltid koka ihop en soppa på en spik genom att skapa tillfällen i spelet. Jag inledde mitt intresse för fotboll redan på 60 talet i det som skulle bli det Everton vi känner till och älskar idag. Jag har rest världen runt och sett stjärnor födas. Fredrik är en kille som jag tror på. Han har en lysande karriär framför sig. Jag tror att det kan finnas lite avundsjuka - och med allt rätt, men som prominent herre av min ålder så favoriserar jag enskilda spelare. Nu kokar kvällssoppan på spisen och frun är död sen många år så jag måste ta hand om det själv. Glöm inte bort att fostra det svenska fotbollsspelet som finns i oss alla. Låt Brolin visa vägen som jag sa - och det blev brons av de orden.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 aug 2017 Alexander Browne

  Du verkar så rakryggad när du skriver om din prydligt kammade mustasch och goda doft.. hur kan man inte presentera sig lite snabbt då? Haha låter lite komiskt, att vara stolt men ändå inte så stolt och visa vem du är?. Dina åsikter formas kring Fredrik, inte laget som helhet, det är där jag tycker det blir lite tråkigt. En anonym som kommer ner på sin fritid för att kolla på ett div4 gäng som jag uppskattar faktiskt. Fast komma ner och låtsas kolla på laget & jaget väntar du in Fredriks succé för att sedan skriva som om det bara var han på planen. Sverige kanske må vara ett fritt land, men det handlade inte om något jag skrev i mitt förra inlägg.

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 aug 2017 Eugene Lipton

  Jag skriver bara mina åsikter. Såklart att det är lagets insats som höjer enskilda spelare. Sverige är ett fritt land där jag har rätt att uttrycka mig. Jag sitter på läktaren nästa match också. Prydligt kammad mustasch, vardagsanorak och med en cologne med doft av humle, malört och seger. Jag ska försöka vinkla åt dig Alexander från första parkett nästa match. Lycka till.

  Rapportera

  Rapportera