Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Svenstorps IF A-lag Damer

Följ

A-lag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ
Svenstorps IF
Fotboll
A-lag Damer

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 13 okt 2014 Enders Persson

  Vill passa på att TACKA alla runt LAGET o VÅRA TROGNA FANS!! DE av er som följt oss i vått o torrt, TACK de glömmer jag INTE!!
  Tack till dem utanför laget/föreningen som framfört sina gratulationer o lyckönskningar. trodde INTE ni var så många!!! Stolt tränare för SIF-damlag, Enders!

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt 2014 BK Olympic Dam

  STORT Grattis till er fortsatta Div 3 plats (den är ni väl värd).
  /Christer BK Olympic

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt 2014 Enders Persson

  Ett skönare slut på en kvalhelg kan man nog inte önska sig!! Förra helgen förlust 1-3 borta, idag vinst 3-1 betydde förlängning. I 2x15 minuters spel där BBK verkade var det starkare, blev vi farligare minut för minut men 0-0 betydde straffar. Detta drama där jag istället för att fylla "34" kommer att bli SEXTIO nästa gång jag fyller ÅR! Började med 3 straffar utan mål på 4:e tar BBK ledningen 0-1, när båda lagen slagit sina 5 straffar är resultatet fortfarande oavgjort 3-3 i straffavgörandet. Vi stegar fram i form av CT, mål stensäkert (längs marken=what?) nu all press på BBK-spelaren, nervös (troligtvis) skott o RÄDDNING. VI (NI) kvar i Div 3, så dj-la SKÖNT!!! TACK, alla spelare men jag sänder dig, EVA en stor kram för ditt stöd. Veronica min TÖS, Ingemar o Per (jag kommer aldrig att glömma dig) ska ha TACK för den hjälp jag/LAGET fått av ER! JAG hoppas på en fortsättning 2015, er Enders!! Ps lite om matchen här nedan Ds

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt 2014 Enders Persson

  Vilken härlig Söndags em de blev! BBK kom med ett ganska schyst utgångsläge, med 3-1! Jag avslutade förra matchens text med: större ytor= annan matchbild, det blev precis så! Sen är det nog inte hela sanningen utan mycke är det sätt NI tar er ann uppgiften o små korrigeringar i formeringen av trupperna gör nog sitt till. Innan jag går vidare vill jag TACKA vår bänk, att inget byte blev aktuellt berodde på de ELVA på planen (jag tar INTE ut spelare som presterar). Det som vi pratade om innan match: 1 ligga rätt på deras anf, 2 stänga deras kantspel o 3 vinna MER dueller/boll över hela banan fungerade i stort sätt ALLA matchens 120 min. Att vi skulle ha BRA möjlighet o vända på resultatet om dessa bitar fungerade visste jag. Att vi sen själv blev rörligare i vårt anf-spel, fick med folk i både andra o tredje-vågen gjorde att deras försvar fick stora problem, 3-0 i paus (4:an en ½ m offside, enl linjemannen) kändes RÄTTVIST. Sen gör BBK en tidig reducering 3-1, förlängn 0-0= straffdrama!

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 okt 2014 Ola

  Grattis till kvalvinsten och fortsatt lycka till i trean!
  /Ola damsektionen Tomelilla IF

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 okt 2014 Enders Persson

  Då är halva kvalet spelat, att vända 1-3 hemma ser JAG inte som en omöjlig uppgift. Ger Blentarp all cred för sin insats/inställn idag, ett ungt hungrigt lag som jobbar kopiöst för varandra. Jag frågar mig dock för egen del, efter TVÅ kamper där förutsättn varit klart tuffare verkade VI verkligen tagna av stundens allvar. Att förlora mot laget som blev trea i Div 4 kan INGEN vara nöjd med? Visst kan man tala om det taktiska, var e min position, lösningar på plan MEN jag tror alla ska tänka match o kanske rannsaka SINA vunna dueller mot SIN "gubbe" tror i ärlighetens namn att NI INTE är nöjda? Att de gör en bra match det är OK men på Söndag måste KRIGARINSTÄLLN fram, då vet jag att VI kan vända på "söndagssteken" men detta kräver en arb-insats i stil med de sista två seriematcherna. MIN övertygelse är att på Söndag blir det en annan matchbild med mer ytor som förhoppn-vis ger mer flyt i spelet. Nu är ALLT upp till ER, jag litar på att ni kommer att FIXA detta, gör det som KRÄVS! Enders!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep 2014 BK Olympic

  Förlåt, Enders skulle där stå ??

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep 2014 BK Olympic

  Tack för berömmet i referatet Anders och Lycka Till i kvalet ??
  Vill bara kommentera kängan vi fick om frukten till matcherna.
  Vi var inte med på mötet där det bestämdes om frukt utan det fick vi reda på för några matcher sedan.
  Däremot så har vi inte tagit inträde på någon hemmamatch så det kan kanske kompensera bristen på frukt ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep 2014 Enders Persson

  Idag bar det av till Malmö o BK Olympic borta, ytterligare en match mot laget som leder serien. Alla visste förutsättn att skulle VI undvika KVAL måste en poäng bärgas (samtidigt som GAIS måste förlora). Vår tunna trupp får nu betala priset av en lång serielunk för andra matchen i rad bestod truppen av 12 spelare, vilka ska stå med huvudet högt trots årets största förlust 8-0 i baken. Vår intention var parkera bussen, stänga butiken eller spela säck som de stora experterna säger, vi lyckades med detta men BKO hade för många strängar på sin lyra o rivstartade precis som deras ledare utlovat mig innan match. Att de är ett lag som vet var målet står visar 17 gjorda på de sista två + nu ÅTTA på oss. Vi kämpade i 90 "långa min" vilket kanske är en klen tröst men NI som var där ska ta med er de positiva sakerna, INGEN vek ner sig o det var hyfsat glada miner efter matchen. Kan man säga att man är nöjd med LAGET efter en förlust med 8-0, de flesta skulle nog säga NEJ men JAG är! Tack spelare!

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 sep 2014 Enders Persson

  Innan matchreferatet tar jag o varnar för att det kanske låter som jag är en "bitter gammal gubbe", ev gammal men inte bitter eller gubbe enligt min åsikt. Tryckte verkligen fram min åsikt om att jag anser Olympic är (i mina ögon) seriens klart bästa LAG. Det är givetvis en åsikt jag STÅR för men klart det finns lag i serien som har kvalitéer som jag hyser största respekt för. Det jag grundar detta påstående på är att det är Div 2-klass rakt igenom 16-manna truppen i BKO, ja ev en bit utanför också medan övriga topplag i serien är klart mer beroende av sina drivande/bästa spelare. Det som gör mig lite besviken är att BKO missar Skånebolls direktiv om frukt till bortalaget men det är kanske en tradition som ska hållas att seriens vinnare inte håller med läsk/frukt till SIF´s damer. HATTEN av för SERIESEGRARNA, gav oss en lektion fast vi gör en riktig kämpamatch. LYCKA till i TVÅAN!!!! Enders!

  Rapportera

  Rapportera