Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Spöland Vännäs IF P-14

Följ

P-14

Följ oss för uppdateringar
Följ

P-14, våra killar

Anna-Maria Nyström Tränare
5 kommentarer
  • 22 maj Anna N. Kilstadius

    Ajdå… situationen lät ju inte toppen. Jag har aldrig spelat fotboll så jag räcker upp handen på att vara hjälptränare bara. Skulle ju vara supertrist om vi skulle behöva lägga ner när vi har så många spelsugna killar! Hoppas fler päron steppar upp så det inte blir fallet.

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 maj Peter Rundblad

    Jag kan ställa upp och hjälpa till också, vi vill verkligen inte att grabbarna inte ska ha nånstans att spela! Ju fler som kan hjälpa desto mindre blir det för alla.
    Så nu hjälper vi till! 😀

    Rapportera

    Rapportera

  • 22 maj Anna-Maria Nyström

    Härligt att höra Anna å Peter! Peter, du känner ju de flesta från innebandyn och Anna, att vara ”bara” hjälptränare är jättemycket värt!
    Men, det behövs fortfarande fler.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj Cecilia Arvidsson Almberg

    Min man är redan hjälptränare, men i och med att han jobbar skift och inte alltid kan vara med så anmäler jag mig som hjälptränare också så får ni höra av er när märker att ett behov finns på träningar eller om det behövs stöttning vid bänken på matcher. Jag har spelat fotboll hela min uppväxt, men är ringrostig nå fruktansvärt. Så jag tänker att alla föräldrar som känner sig tveksamma på att ställa upp och hjälpa just av den anledningen, ställ upp ändå för våra pojkar. Pojkarna behöver få spela fotboll, lära känna varandra och ha en samlingspunkt på sommaren i form av fotbollen. 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 maj Anna-Maria Nyström

    Just så Cecilia!❤️

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera