Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Säters IF Hockey Tre Kronors Hockeyskola

Följ

Tre Kronors Hockeyskola

Följ oss för uppdateringar
Följ
Säters IF Hockey
Ishockey
Tre Kronors Hockeyskola

Gårdagens träning och lite info.

22 nov 2020 3 kommentarer 303 visningar
3 kommentarer
  • 22 nov 2020 Mattias Jansson

    Och jag måste säga att ni ledare på och bredvid isen gör ett fantastiskt jobb. Vilket engagemang! Vi sa det när vi pratade några föräldrar på sidan att det verkligen ser ut som alla ni ledare tycker om det ni gör, och det smittar av sig på barnen. Båda mina ungar var lite smått skeptiska till att börja delta i år men nu längtar de efter varje träning. Keep it up!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 nov 2020 Emelie Ekberg

    Hej! Jag har en fråga så jag tänkte att jag ställer den här:

    Barn födda -16, är dom välkomna? Vet att det inte står något av dom men tycker jag under åren upplevt att det trillar in lite syskon som är yngre än vad som står..

    Mvh!

    Rapportera

    Rapportera

  • 1 dec 2020 Christer Eriksson

    Hej du har helt rätt. Oftast brukar de barnen ha väldigt många timmar på skridskorna innan de kommer till hockeyskolan, och klarar att åka själva. Sedan brukar vi ställa lite högre krav på de barnen som är med ett år för tidigt i form av mognad för att lyssna och inte "förstöra" för andra.. normalt brukar deras föräldrar också vara med på isen. Vilket tyvärr inte fungerar i dessa tider. Så tyvärr nu i år försöker vi bedriva tkh för dem som har åldern inne och utan föräldrar i ishallen.
    Föreningen tittar även på ett upplägg där man driver "skridskokul" och söker föräldrar som vill leda den verksamheten.. Vilket är tänkt för barn som inte har åldern inne för tkh, men nu i corona tider tror jag även det upplägget kan vara svårt att genomföra utan föräldrar i ishallen. Men hör gärna med styrelsen hur det går med det upplägget

    Så för hockeyskolan i år är svaret tyvärr ej aktuellt nu med födda -16.

    Mvh Crille

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in