Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 26 jan 2011 Mr H

Förlust för u-laget i Matchen mot Skillingaryd idag. 6-2. U-laget gjorde en bra match men Skillingaryd drar det längsta strået.

Bra jobbat SW! Och grattis till vinsten Skillingaryd :)

• 25 jan 2011 Mr H

Då Bagarn är en upptagen man tar jag mig friheten att dra ett litet inlägg om matchen.

Sw börjar starkast och lyckas rulla ut ett ganska tafatt Visslanda. Efter första perioden leder Sw med 4-2.

I andra perioden ändrar Visslanda om lite i laget och man började pressa vilket gav resultat. Sw tappat fokus men kan gå till vila med 6-4 (om jag inte minns helt fel)

I sista perioden spelar Visslanda upp sig rejält och man lyckas stoppa Sw:s spel. Visslanda utnyttjar sina chanser bättre och matchen slutar 7-7.

Ett STORT grattis till Joel "Foppa" Olsson som stänker dit ett riktigt snyggt mål!!