Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SOHA Oldtimers 70+

Följ

Oldtimers 70+

Följ oss för uppdateringar
Följ
SOHA
Ishockey
Oldtimers 70+

Campen på Tjörn/Rönnäng

Lars Törnqvist Vänsterforward
3 kommentarer
  • 15 feb Kai Martin

    Sent kommer mitt tack för campen i Rönnäng. Väl ordnat och bitvis riktigt bra spel. det lovar gott för framtiden. Men… jag ber ombedd att ordna målvakt, eftersom vi bara vara jag anmäld. Väl på plats är vi tre. Det är inte ok. Målvakten jag bokat upp hade tagit ledigt från jobbet i två dagar för att ställa upp för Soha. Något som visade sig vara helt onödigt. Informera ändringar tack. Tycker dessutom att det är sorgligt att Pelle Leijons kasse – årets mål – av outgrundlig anledning "dömdes" bort. Hellre fria än fälla, tycker jag. På återseende.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 feb Pelle Leijon

    Tack Kai! Trots att Du stod i andra ändan av planen, så såg du min "strut i krysset", vilken inte de som stod en meter ifrån kunde notera. Tyvärr var det likadant i Vancouver då jag gjorde första målet mot Floridalaget Wynd Breakers (Benny Eklöf skymde domaren den gången och fick därmed poängen). Jag är och har alltid varit en lagspelare med mottot "skit samma vem som gör målet bara laget vinner". Nu glömmer vi detta och ser framåt mot nya härliga träffar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 feb Benny Eklöf

    Man kan inte hjälpa att man är bredaxlad utan axelskydd....Men Pelle sätter säkert många kassar framöver med hans skicklighet👍

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in