Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Stenhagens KK Målvakt

Följ

Målvakt

Följ oss för uppdateringar
Följ
Stenhagens KK
Övrigt
Målvakt

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 24 feb 2013 lasse målvaktsträning

  hej alla i klubben. jag var ju hos Er för en längre tid sedan och hade utbildning för ledare/tränare i hur man tränar innebandymålvakter, Boss G var kontaktperson då. Kul att Ni satsar på målvakterna, men har sett en del bilder och annat där målvakterna felutbildas, har fel grundställning etc. Kanske dags för Er att boka mig till repris av utbildningen som jag hade, mitt steg 1. min hemsida-under upparbetning är fortf www.malvakt.se och mina mailadr är: lasse@malvakt.se eller lassesjokvist@live.se. jag kan komma till Er igen och köra igenom mina 20 basövningar som en tränare skall känna till och behärska för måvakters träning. jag har 47 års erfarenhet av målvaktande i ishockey och innebandy som är sporter lika varandra för måvaktens agerande. Nu kommer jag att ägna mera tid åt detta än förut då jag med FASA ser på TV-elitmatcher bl.a-hur målvakterna saknar...grundställning och rätta ageranden-beroende på att alla tränare/ledare som gör ett fantastiskt jobb-själva oftast i n t e vet.

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 jan 2013 Bo Grängsjö

  Tack Lasse för påminnelsen och kontakt uppgifter! Som du ser så fortsätter vi att bry oss om våra målisar. Ditt namn finns frotfarande kvar både i mitt och flera andras minne så om vi ska ha gen utbildning är då på de tänkbara aktörernas lista. Hoppas att fler utnyttjar dina kunskaper när du aktivt kör på.

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 jan 2013 lasse, generalen

  hej igen, lasse sjökvist här, svensk målvaktsräning, www.malvakt.se, nu kommer jag att aktivt igen påbörja sejour för utbildning av tränare/ledare som vill lära sig hur man bäst och effektivast tränar innebandymålvakter oavsett kön, ålder etc, alltså på alla nivåer. min mailadress är, som förut, lasse@malvakt.se. hade ju förut ett utbildningspass gm Bosse G och ungdomar på planen. har 47 års erfarenhet som målvakt,har tränat Haninge iB förr, hammarby innebandy, målvakter och har alltid mkt att lära ut till Er tränare/ledare
  som vill lära sig hur man skall träna innebandymålvakter.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 dec 2012 lasse generalen

  hej bosse och alla andra ledare och målvakter. hur går det för målvakterna? dags för ny duvning som sist?
  hör av Er, lasse 073-5534674, smsa gärna

  Rapportera

  Rapportera

 • 28 okt 2012 Wille Widerholm

  Edwin Widerholm har fått förhinder och kommer inte på träningen idag 28/10.

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 jun 2012 lasse generalen

  kommer fortfarande ihåg hur duktiga alla målvakter var på mitt utbildningspass. hoppas ni och klubben haft nytta av det. glöm inte nu, glöm inte nu, alla målvakter, att under sommaren träna själva, egenträning, målvaktsarmhävningar med händer upp i luften igrundställning, sedan ligga på sidan och pendla med arm och ben, gunga på huk annan övning och jogga några gånger i veckan, gärna upp för ngn backe. lycka till, trevl sommar. lasse.särsklit tack till Bosse igen och alla andra ledare,tränare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 nov 2011 Dan Back

  Bra kämpat målvakter! första träningen avklarad.
  Roligt att se så många målvakter tillsammans.
  Hoppas att även ni har haft roligt...
  Bra jobbat Bosse, Dag, Elisabeth och Kalle!!

  Rapportera

  Rapportera