13:00

SK Höjden

Referat: Gripen Trollhättan BK U - SK Höjden

Seriepremiär och seger!
Matchen börjar i ganska högt tempo där Gripen rullar runt och ser riktigt bra ut. Vi står dock emot bra och är genomtäta och de skapar inte en riktigt farlig målchans på hela första halvlek. Vi producerar några riktigt farliga lägen och några farliga hörnvarianter. Defensiven är bra. Vi går till pausvila med det udda bandyresultatet 0–0.
Andra halvlek startar bra. Från det vi gör 0–1 är det bara vi på banan. Målen trillar in med jämna mellanrum och vi går till en 3–0 ledning. Då får Gripen utdelning och gör 1–3 och de har bud på fler mål. Vi stretar emot och gör 1–4 innan de gör 2–4 som blir slutresultat. Helt klart ett bra dagsverke och vi får med berömt godkänt och en bra start på serien!