7 december 2021
18:45

SK Höjden

Referat: Kungälvs Bandy - SK Höjden

Vi kommer till spel till Skarpe Nord med den oavgjorda matchen mot LAIK som ett positivt minne.
Kungälv mönstrar ett bra lag och matchen starta i ett högt uppskruvat tempo. Spelet böljar fram och tillbaka men inga direkt klara målchanser.
Men efter dryga arton minuter så forcerar Axel Jansson in 1–0 på assist av Fabian Dahlin. Spelet fortsätter som innan men vi är starkare avseende avslut och Axel Jansson ökar på till 2–0 på assist av Axel Zettergren, detta blir också halvtidsresultat.
Andra halvlek startar med att Kungälv driver upp tempot än mer, det resulterar i att de reducerar till 1–2 i femtioförsta minuten. Tempot är fortsatt högt och chanserna fördelas ganska rättvist. Efter sextiotre minuter får Kungälv en straff som se sätter och har därmed kvitterat till 2–2.
Vi kämpar på och har allt annat än givit upp och vi får en straff som William Westerling sätter till 2–3.
Trägen vinner brukar det heta och vi gör sedermera 2–4 genom Sam Noble på assist av Hans Iverlund. Detta blir också slutresultat.
En match som vi ledde i halvlek men som sedan blev en stark kämpaseger, nu ser vi fram emot att möte Vänersborg i nästa match.