27 februari 2020
20:00

Torups BK

Stabil hemmaseger mot Torup

Torsdagens kvällsmatch hemma mot Torup spelades under utmärkta väderförhållanden då det var vinstilla och temperaturen visade minusgrader. Vi öppnar matchen bra och kopplar ett tidigt grepp. Efter 4 minuter inleder Jacob målskyttet assisterad av undertecknad på frislag då Torup inte hunnit ställa upp. Vi fortsätter att äga boll och står högt med hela laget. Men Torup är samlade och lyckas ändå att stå emot hyggligt. Efter halvtimma spelad håller sig Edwin framme och skickar in 2-0-målet. Nu lossnar det för oss alltmer och Torup får det allt tuffare. Med några ynka minuter kvar av halvleken vispar Johan Olsson in 3-0 på hörna.

Vi växlar upp i den andra halvleken vilket snabbt ger resultat. Axel trycker in 4-0 efter bara 22 sekunder efter ett fint kombinationsspel. Strax därefter får vi straff. Peter Nilsson tar hand om den och nitar till bollen upp i vänster kryss. 5-0. 6-0 ordnar Castor några minuter senare. Sen hittar Torup ett momentum och gör två raka baljor. Men sen är det dags igen för Höjden då vi gör 7-2 genom Axel efter en fin framspelning av Sam. 8-2 gör Jacob av egen maskin. 9-2 Peter Nilsson som håller sig framme i en gruffig situation i straffområdet efter en lyra av Simon.Undertecknad fastställer slutresultatet, 10-2, på skott utifrån. Vi vinner matchen rättvist och ordnar 2 viktiga poäng. Returmöte redan i nästa match.