12 januari 2020
17:00

Oskarströms BK

Segertåget rullar vidare!

Det blev en målrik historia i årets första hemmamatch då vi till slut kammade hem två pinnar efter en övertygande 12-2-seger hemma på Ruddalen mot Oskarström. Innan matchstart inleddes det med tal och en tyst minut för att hedra en av Höjdens största eldsjälar Nils Thorman som nyligen gått bort.

Vi börjar matchen bra, har bra fart på skridskorna och snurr på bollen. Med enkla drag så tar vi oss igenom Hallänningarnas försvar och efter bara 9 minuter så rullar vi in 1-0 genom Castor, elegant amspelad av Jakob. Minuten senare utökar Adam ledningen till 2-0 efter att själv att ha brutit högt upp på motståndarnas planhalva. 2-0 blir sen till 3-0 på hörna genom Axel Z. Kort därefter 4-0 på skott ifrån Isak. Sedan går vi ner i tempo och och tappar lite momentum. Oskarström tackar för möjligheten och reducerar till 4-1 innan det är dags för kaffepaus.

Vi bestämmer oss för att fortsätta att ånga på och går ut till andra halvlek med betydligt högre svansföring än i slutet av första halvlek. Men det är dock gästerna som får inleda målskyttet då de reducerar till 4-2 tidigt i den andra. Men vi har en högre växel att ge, vilket vi nu också visar då vi gör 8 raka mål under de återstående 35 minuterna av matchen. Det är efter två ytterligare mål av Castor, två mål av Jakob samt mål av Simon, Axel Z, Sam och Hasse som får avsluta kvällens målskytte. Så genom ett tämligen enkelt och fartfyllt spel så vi vinner matchen med 12-2 och således tar vi vår femte raka seger.

På fredag väntar årets viktigaste match då vi tar emot Vildkatterna på hemmaplan. Missa inte detta!