Hammarbyhöjdens BP 1
23 juni 2021
19:00

Referat: Hammarby TFF - Sunnersta AIF

Vi visste på förhand att vi möter ett lag som pressar högt och är duktiga och fram till denna match hade Hammarby släppt in ett mål på 3 matcher. Vi snackade ihop oss och fokuserade på att minimera våra misstag i uppspelen och vid bolltapp.
Som ledare tycker jag att denna matchs första 30-35 min är det bästa laget har presterat, någonsin. Vi är helt på det klara med vad vi vill och hur vi vill spela och har Hammarby, precis där vi vill ha de. Lite halvt frustrerade och undrande på vad som händer.
Efter 35 får Hammarby en hörna efter misstänkt offside och utnyttjar det till 100% där man nickar in bollen resolut1 Fint mål av Hammarby men lite för enkelt och onödigt!
2-0 kommer direkt innan halvlek min 45 där man får en frispark långt ut till vänster som man lyfter in i vårt straffområde och passivt ser vi bollen glida in i mål och halvlek blåses av.
Känslan i omklädningsrummet är fortfarande att vi har koll och kommer fixa detta. Andr ahalvlek är lite snarlik första där vi har en del bollinnehav men förvaltar det rätt dåligt och har ett par lägen där vi vekligen ska få utdelning men 2 individuella misstag kostar oss ytterligare 2 mål. personligen tycker jag att siffrorna blir missvisande då jag tycker att matchen var betydligt jämnare. Vi får mkt beröm av Hammarby publiken som påstår att SAIF är det bästa lag av de 4 lag man mött och efter lite snack med Hammarby ledare efter matchen får vi ocskå bekräftelse på att SAIF var väldigt bra och verkligen ett lag att räkna med.