Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rånäs 4 H

Följ

Rånäs 4H

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Rånäs 4 H
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Rånäs 4 H
Adress Mathildahallen, Albert Engströms gata 1 A
Postadress 76146 Norrtälje
Telefon 076-0617750
E-post info@ranas4h.nu
Orgnr 814400-5777
Kontonr BG 184-3291

Om Rånäs 4 H

Om föreningen
Rånäs 4H är en anrik friidrottsklubb med verksamhet i Norrtälje. Föreningen grundades 1956 och har idag ett huvudsakligt fokus på barn- och ungdomsverksamhet. Klubben har även inriktning mot ett brett motions-, idrotts och friidrottsutövande. Vår idrottsliga inriktning är friidrott men vi följer även 4H rörelsens ideologi som bygger på Huvud -kunskap, Hand - färdighet, Hjärta - respekt, empati, medkänsla och Hälsa - sunt levnadssätt.

Vår verksamhet
För närvarande har klubben nio barn- och ungdomsträningsgrupper med flickor och pojkar i åldrarna från ca 6 år upp till 18 år. Från 6 års ålder leker man friidrott och gör övningar som är friidrottsinriktade. Även högre upp i åldrarna hålls träningen så bred som möjligt för bredd och variation. Utöver barn- och ungdomsgrupperna har vi utifrån efterfrågan träningsgrupper för juniorer, seniorer, veteraner, en löpgrupp för motionärer och en träningsgrupp i multifunktionell träning. Vi har även träningsgrupper i Race running för personer med funktionsvariationer. Vi erbjuder även möjlighet till gymträning för våra medlemmar.

Varje träningsgrupp har en egen sida med kalender, kontaktuppgifter och information om vad som är på gång just nu. För att komma till en enskild träningsgrupps sida så klickar du på rullmenyn högst upp i mitten på startsidan, märkt: "Välj lag".

Medlemsavgift 2020
500 kr per medlem (oavsett ålder)

Aktivitetsavgift
Träning 1 gång per vecka 200 kr
Träning 2 gånger per vecka 400 kr
Träning 3 gånger per vecka 600 kr (äldre ungdomsgrupperna och MF-gruppen)
Race running 400 kr

Gymkort
600 kr/år för medlemmar från 15 år
100 kr/gång engångsavgift gym (betalas med swish)
För att träna i vårt gym behöver ansöka om medlemskap till Gym-träningsgruppen via hemsidan. Gymkort och nyckeltagg till hallen kvitteras ut på vaktmästeriet mot en avgift om 60 kr.

Det här får du som aktiv medlem i föreningen:
Ålder 6-9 år:
-Vi tränar 1 gång/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar.

Ålder 10-12 år:
Vi tränar 1-2 gånger/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar. Klubben står för anmälningsavgift till DM Uppland.

Ålder 13 och äldre (även MF-träning och Race running)
Möjlighet att träna 2-3 gånger/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar. Klubben står för anmälningsavgift till DM Uppland. Övriga mästerskapstävlingar i friidrott, tex Svealandsmästerskapen, USM, JSM, SM och veteran SM utom- och inomhus ska godkännas i förväg av din tränare eller styrelsen. Gymträning i Mathildahallen ingår.

Betala in medlems- och aktivitetsavgift
Faktura kommer att skickas ut till den e-postadress som finns angiven i vår medlemsförteckning senast den sista februari 2019. Innan dess behöver du som medlem se till att din e-postadress och adress finns registrerad i vårt medlemsregister på www.laget.se. Du loggar själv in på Dina sidor för att kontrollera eller uppdatera dina uppgifter.

När medlemsavgiften är betald och registrerad kan du ladda upp ett digitalt medlemskort via appen laget.se. Det går även bra att hämta ut ett plastkort på kontoret i Mathildahallen om du inte har tillgång till appen.
Som medlem i Rånäs 4H har du 15% rabatt på Sportringen i Norrtälje mot uppvisande av medlemskort.

Eftersom Rånäs 4H är en ideell förening är det obligatoriskt för medlemmar/föräldrar med barn i verksamheten, att hjälpa till som funktionär vid 1-2 av våra egna arrangemang per år.

Bli medlem
Som ny medlem behöver du ansöka om medlemskap. Det gör du efter att du erbjudits plats i någon av våra grupper, vill träna i gymmet, tävla för klubben eller om du vill bli stödmedlem.

Gör så här för att bli medlem:
1. Gå in på hemsidan under fliken "Mer" högst upp till höger och välj "Bli medlem".
2. Fyll i dina person- och kontaktuppgifter. Registrera medlemskap och välj träningsgrupp, alternativt välj endast medlemskap om endast vill bli stödmedlem.
3. När din anmälan är registrerad och godkänd får du inom kort en faktura på medlems- och aktivitetsavgiften.
4. Dina inloggningsuppgifter skickas till den e-postadress du angav vid registreringen. Dina personuppgifter lagras i vårt medlemsregister i laget.se tills dess att du skriftligen begär utträde ur föreningen eller inte betalat medlemsavgift under två på varandra följande år. Du avförs då från medlemsförteckningen. Du behöver själv logga in regelbundet för att uppdatera ditt eller ditt/dina barns kontaktuppgifter.

Intresseanmälan/prova på friidrott:
Om du vill prova på friidrott eller göra en intresseanmälan till våra grupper, kontakta oss per e-post: info@ranas4h.nu. Meddela namn, födelseår och vilken grupp du är intresserad att träna med. Vanligtvis startar vi nya träningsgrupper en gång per år, på hösten i samband med att vi går in och tränar. I övrigt släpper vi på nya barn i mån av plats.

Bli tränare/ideellt föreningsengagemang
Vill du ingå i vårt härliga tränarteam eller engagera dig i vår styrelse? Kanske vill du vara med i någon arbetsgrupp (våra arbetsgrupper är: Sponsorgrupp/Mathildahallen-grupp/Kiosk-grupp/Tävlingsledningsgrupp/Ungdomsråd-/Friidrottskolegrupp), arrangera tävlingar eller hjälpa till som funktionär. I en ideell förening finns många olika möjligheter att engagera sig och bidra. Självklart hjälper vi till med den utbildning som behövs. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss på e-post: info@ranas4h.nu.