Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rånäs 4 H

Följ

Rånäs 4H

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Rånäs 4 H
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Rånäs 4 H
Adress Mathildahallen, Albert Engströms gata 1 A
Postadress 76146 Norrtälje
Telefon 076-0617750
E-post info@ranas4h.nu
Orgnr 814400-5777
Kontonr BG 184-3291
2002-2003 flyttad till 04 äldre
2004 och äldre

Om Rånäs 4 H

Om föreningen
Rånäs 4H är en anrik friidrottsklubb i Norrtälje kommun med ett stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. Klubben har även inriktning mot ett brett motions-, idrotts och friidrottsutövande. Vår idrottsliga inriktning är friidrott men vi följer även 4H rörelsens ideologi som bygger på Huvud -kunskap, Hand - färdighet, Hjärta - respekt, empati, medkänsla och Hälsa - sunt levnadssätt.

Vår verksamhet
För närvarande har klubben nio barn- och ungdomsträningsgrupper med flickor och pojkar i åldrarna från ca 6 år upp till 18 år. Från 6 års ålder leker man friidrott och gör övningar som är friidrottsinriktade. Även högre upp i åldrarna hålls träningen så bred som möjligt för bredd och variation. Utöver barn- och ungdomsgrupperna har vi träningsgrupper för juniorer, veteraner, en löpgrupp för motionärer och en träningsgrupp i multifunktionell träning. Vi har även träningsgrupper i Race running för personer med funktionsvariationer.

Varje träningsgrupp har en egen sida med kalender, kontaktuppgifter och information om vad som är på gång just nu. För att komma till en enskild träningsgrupps sida så klickar ni på rullisten i mitten märkt: "Välj lag".

Medlemsavgift 2018
500 kr per medlem (oavsett ålder)
1000 kr per familj (oavsett antal medlemmar)

Aktivitetsavgift 2018
Ålder 6-9 år 200 kr
Ålder 10-12 år 400 kr
Ålder 13 år och äldre 600 kr

Maxbelopp per familj för medlemsavgift och aktivitetsavgift 2000 kr/år.

Gymkort
600 kr/år för medlem (från 15 år)

Det här får du som aktiv medlem i föreningen:
Ålder 7-9 år:
-Vi tränar 1 gång/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar.

Ålder 10-12 år:
Vi tränar 2 gånger/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar. Klubben står för anmälningsavgift till DM Uppland.

Ålder 13 och äldre (även MF-träning och Race running)
Möjlighet att träna 2-3 gånger/vecka. Det ingår att delta i Rånäs 4H:s egna tävlingar. Klubben står för anmälningsavgift till DM Uppland. Övriga mästerskapstävlingar i friidrott, tex Svealandsmästerskapen, USM, JSM, SM och veteran SM utom- och inomhus ska godkännas i förväg av din tränare eller styrelsen. Ansvarig tränare utser två tävlingar per år där klubben bekostar anmälningsavgifter för barn- och ungdomar under senior och till och med junior. Gymkort i Mathildahallen ingår.

Betala in medlems- och aktivitetsavgift
Medlemsavgift och aktivitetsavgift sätts in på föreningens BG: 184-3291.
Märk inbetalningen med namn, efternamn och födelseår. Skicka ett mail till e-post: info@ranas4h.nu när du betalat in avgiften och meddela vem/vilka avgiften avser samt träningsgrupp/typ av medlemsskap. När medlemsavgiften är betald och registrerad kan du ladda upp ett digitalt medlemskort via appen laget.se. Medlemmar i Rånäs 4H har 15% rabatt på Sportringen i Norrtälje.

Bli medlem
Som ny medlem behöver du anmäla medlemskap. Det gör du när du har erbjudits plats i någon av våra grupper eller när du vill bli stödmedlem.

Gör så här för att bli medlem:
1. Gå in på hemsidan under fliken "Mer" och "Bli medlem".
2. Fyll i dina uppgifter. Registrera medlemskap och välj träningsgrupp, alternativt välj endast medlemskap om vill bli
stödmedlem.
3. När din anmälan är registrerad och godkänd betalar du in medlemsavgift och aktivitetsavgift på föreningens BG.
4. Inloggningsuppgifter skickas till angiven e-postadress. Dina uppgifter lagras i vårt medlemsregister i laget.se. Du kan själv logga in och ändra ditt eller ditt barns medlemsuppgifter.

Intresseanmälan/prova på friidrott:
Om du vill prova på friidrott eller göra en intresseanmälan till våra grupper, kontakta oss per e-post: info@ranas4h.nu. Meddela namn och födelseår. Vanligtvis startar vi nya träningsgrupper en gång per termin.

Bli tränare/ideellt föreningsengagemang
Vill du ingå i vårt härliga tränarteam eller engagera dig i vår styrelse? Kanske vill du vara med i någon arbetsgrupp, arrangera idrottstävlingar eller hjälpa till som funktionär. I en ideell förening finns många olika möjligheter att engagera sig och bidra. Självklart hjälper vi till med den utbildning som behövs. Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss på e-post: info@ranas4h.nu.