Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Rynninge IK Herrlaget

Följ

Herrlaget

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher

Match

Motala AIF FK

2 - 2
Borta
16 februari 2019
13:30

Rynninge IK

Referat

Referat: Motala AIF FK - Rynninge IK

Rynninge och Motala AIF spelade 2 - 2 på lördagen på Idrottsparken i Motala.

Stellan Carlsson

Nöjd med matchen, som annars är en jämn tillställning. En bra match för oss, som nu fått avsluta en bra träningsvecka med en match, där vi luftar alla friska och hela spelare.

Kul också för Teddy Diawara och Viktor Hallin att få göra målen. Teddy sätter sitt kallt, efter att Agge tunnlat en Motalaspelare och frispelat Teddy. Kul för Teddy, som ju nu är tillbaka i Rynninge igen. Sedan roligt också att se Viktor Hallin göra vårt ledningsmål och sitt första i A-laget - förspel Lucas.

Viktors mål i andra betyder 2 - 1 till oss, men Motala kan kvittera, och det blir nog rättvist till slut. Carla får jobba och gör några kvalificerade räddningar.

Hoppas på fortsatt bra träningsförhållanden, då vi har en del att jobba med - men det gäller ju alla lag så här års. Vill idag lyfta Viktor Franssila lite extra - en spelare som jag tror vi kommer att få stor nytta av.

Startelva: Andreas Carlström - Sebbe Bichler. Jens Arrby, Viktor Franssila - August Holmberg, Alexander Floren, Linus Jansson, Martin Springfeldt - Jonathan Lundberg, Teddy Diawara.

In kom Lucas Özgun, Pontus Hatula, Viktor Hallin, Miran Abdulraham och Haris Karhamet,

Örebro Syrianska i nästa match