14:00

RÅs LB

Referat: Tranås FF/Torpa AIS - RÅs LB

Idag styrde kosan till Tranås för match med F16 dam. Vi kommer fram till en helt fantastisk fotbollsanläggning och möts av en trio mycket trevliga ledare. Spelmässigt var det en rätt jämn kamp med många goda dueller. Lite ovant med konstgräs, så studsarna var lite svårlästa i värmen.

Vi tog ledningen med 0-1 genom ett härligt långskott från Julias höger dojja. 0-2 gör Alicia och vi har en 2 måls ledning i paus. Alice gör ett par viktiga räddningar i slutet på första halvlek. Vi försöker precis som Tranås rulla så det var stundtals riktig bra fotboll.

0-3 är nog årets mål i svensk fotboll (Anders har den på film) En frispark 3 meter utanför straffområdet spikrakt rätt upp i krysset! 0-4 gör Saga S på en skarv som Elsa skickade in från höger sidlinje. 1-4 är ett självmål som var otagbart för Alice tätt intill stolpen.

Vi luftar 16 spelare även denna dag. En mycket fin insatts från alla!
Extra plus till Anna som håller ihop Försvaret på ett 100% sätt och Alice i buren.

Nästa match för F16 är hemma på fredag 3/7 mot Mariebo.