Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Pixbo Wallenstam IBF Herrar Div 3

Följ

Herrar Div 3

Följ oss för uppdateringar
Följ
Pixbo Wallenstam IBF
Innebandy
Herrar Div 3

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 21 aug 2019 Carl Björklund

  Glömde min svarta zone air concept klubba nån som fått med sig den?

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan 2017 Christian Hammar

  Drömgalan arrangerar småmålsturnering!

  Utöver Drömmatcherna inför vi i år en småmålsturnering kallad "Drömturneringen" där alla som är minst 12år får delta. Matcherna spelas först i gruppspel och mynnar sedan ut i slutspel. Du behöver inte ha någon innebandybakgrund eller föreningstillhörighet för att vara med så ni kan tex vara ett kompisgäng.

  I Drömmatcherna står IBK Göteborg(dam) resp. Lerum(herr) för motståndet i en direkt avgörande match om Göteborgstronen. Vi fortsätter självklart med speedshootingtävling, bankett mm också.

  Innebandyn spelas i Lundbystrand, bankett och fest är på John Scott´s Palace.

  Gå in på www.dromgalan.se för mer info samt för att anmäla dig till Drömturneringen och/eller banketten.

  Välkomna till hela Göteborgs innebandyavslutning lördagen 8/4-17!

  / Mvh arrangörerna Drömgalan

  Rapportera

  Rapportera

 • 15 aug 2016 Fredrik vom Hofe

  VINST OCH IMPONERANDE HÖGT TEMPO I SÄSONGENS FÖRSTA TRÄNINGSMATCH

  Efter en intensiv försäsongsträning med mycket ambitlös fys-träning spelades igår säsongens första träningsmatch med Pixbo Herrar Div 3. Motståndet var Floda IBK H3; ett ungt och ambitiöst lag kryddat med några seniora spelare med erfarenhet från Flodas mycket duktiga topplag i Div 1.
  Visst syntes det att det var första matchen för säsongen, och att Pixbos nye tränare Johan Anderssson testar nya spännade spelarkonstellationer, men det var ingen tvekan om att båda lagen har en hög ambitionsnivå. Tempot var imponerande högt hela matchen; båda lagen försökte spela offensivt och komma till snabba avslut. Pixbo var effektivast och ledde efter två perioder med övertygande 4-0 där poängproduktionen var jämnt fördelad mellan hela sex spelare! Matchen slutar till slut med 4-2 och gav tydlig mersmak. Pixbos mycket unga lag visade att de vill något, och även om inte några slutsatser kan dras från en första träningsmatch så ser det

  Rapportera

  Rapportera