Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Partille HK Team 10

Följ

Team 10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

Logga in för att skriva i gästboken

Gästbok

 • för 2 dagar sedan Peeter Tiitso

  Hej alla föräldrar fick idag information om att vi kommer att behövs bemanna cafe’t under vecka 44 (höstlovet) inte hela veckan utan lovveckan delas upp på alla lag vad det innebär för team 10 får jag återkomma till. Min gissning är att vi får en av dagarna tilldelat oss. Men eftersom det är lov så är öppettiderna ändrade o det kommer att vara öppet även dagtid. Ni som redan nu känner Er sugna på att ta ett pass i cafet får gärna maila sitt intresse till mig! (Peeter.tiitso@hotmail.com)
  Med vänlig hälsning, Peeter Tiitso Cafeansvarig

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Lennart Svensson

  Får försöka få tag på henne och swisha henne. Nu vet jag vem man skall swisha och allt är solklart. Surt att det blev så här, dom pengarna skulle användas till annat. Men inget att göra, jag fixar det och det blev en dyrbar läxa.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Joakim Ensvik

  Hej igen, kanske ett förtydligande angående till vem du ska betala kan vara på sin plats. Du ska inte skicka pengar till caféet utan till den person som du sålde din tid till. Var väl Åsa om jag inte missminner mig?

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Lennart Svensson

  Det är inte din info som har varit otydlig utan jag var i Tyskland när den lades upp som info under nyheter. Därför missade jag detta och fick sedan veta i efterhand att vi var uppsatta i cafét igår. Jag tyckte det skulle bli jätteskoj och såg fram emot det. Men det var nog så att jag såg filerna på sidan och laddade ner dom men i och med min tävling så var jag inte hemma och kunde läsa nyheterna. När jag sedan kom hem så var det mycket på kort tid och sedan min mammas hjärtinfarkt. Därför är det jag som inte har läst nyheterna men det kanske skulle stå i filerna där schemat finns vad som gäller ifall någon mer har missat den informationen. Blev ju dyrbar för mig men inget att göra utan jag swishar över 350kr till cafét.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Joakim Ensvik

  Hej Lennart, tråkigt att min information inte var tillräckligt tydlig. Jag har dock inte skickat ut några dokument till någon. Jag laddade upp dem på lagsidan och i samma meddelande där jag informerade om var ni kunde hitta schemat så skrev jag att man som sista utväg kunde sälja sin tid, och att det då kostade 100:-/h.
  Som sagt, jag är ledsen att min information missuppfattades eller inte var tillräckligt tydlig och tänka på det nästa gång.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Lennart Svensson

  Jag har läst den informationen som har skickats till oss i dokumenten och där står det inget om detta. Hade jag vetat så hade jag istället vänt mig till någon annan förälder. Åsa som tog över sa inget heller om det och då visste hon att vi var nya. Hon borde ha upplyst hur det fungerar. Men vi får swisha över dom.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan David Haag

  Tråkigt med din mamma Lennart, vi hoppas allt går bra.
  Den infon skrevs och ligger fortfarande kvar under ’Nyheter’, se länk nedan;
  https://www.laget.se/PHK_10/news/5688532/Caf-bemanning-Team-10

  Rapportera

  Rapportera

 • för 8 dagar sedan Lennart Svensson

  Som flera av er vet så fick jag lämna bort ansvaret igår i cafét då min mamma ligger på sjukhuset efter bland annat en hjärtinfarkt. Igår fick jag ett meddelande från hon som tog över ansvaret istället för mig och en fråga om jag hade swishat cafét. Blev frågande vad hon menade och idag läste jag att om man lämnar över ansvaret till en annan person så skall man betala den personen 100kr i timmen. Blev totalt paff för detta är inget jag har fått veta och det finns inget i dom uppgifterna som jag har fått av klubben. Hon påstår att det står i cafépärmen men detta är väl info som borde komma ut mer kraftigare så alla vet om det. Jag har i alla fall inte fått denna information, hade jag vetat det så hade jag troligtvis tagit ett annat beslut.

  Rapportera

  Rapportera

 • för 12 dagar sedan Joakim Ensvik

  Till Peeter Tiitso.
  Jag skulle behöva komma i kontakt med dig angående caféansvaret, men varken din mail eller det telefonnummer som du angett på Laget.se är längre i bruk, så kan du vara snäll och ringa upp mig på 073-9025851

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 sep Dennis Rådesjö

  Det är ju lysande! Tack!

  Rapportera

  Rapportera