Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om P18 IK Ledare

Följ

Ledare

Följ oss för uppdateringar
Följ
P18 IK
Fotboll
Ledare

U2 ? Och träningstider på konstgräs

för 17 dagar sedan 21 kommentarer 359 visningar
Sandra Ruthström Tränare
21 kommentarer
  • för 17 dagar sedan Pauline Mårtensson

    U2 är under uppstart under 2024, vi kommer lägga in extraträningar för dom som vill under dessa tider. Det kommer mer information längre fram. Just nu är U2 = extraträning 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • för 17 dagar sedan Niclas Lingström

    Hej Sandra så som det ser ut idag kommer vi släppa vår tisdags tid
    Då den krockar med för många andra idrotter
    Så vi kommer träna måndag o torsdag
    Men det hjälper ju inte dig då du redan har tisdag tid

    Så om någon är behöver så finns vår tisdags tid ledig

    Rapportera

    Rapportera

  • för 17 dagar sedan Sandra Ruthström

    Tack ändå Niclas för svar :)

    Okej Palle vi behöver mer info om de så snabbt de går 👍

    Rapportera

    Rapportera

  • för 17 dagar sedan Cecilia Engström

    Vi kommer att träna mån, tor och fre (fel i sammanställningen). Det är de dagar vi har ledare så ingen möjlighet att byta just nu tyvärr.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 17 dagar sedan Sandra Ruthström

    Förstår! Tack ändå :)

    Rapportera

    Rapportera

  • för 16 dagar sedan Benny Althin

    Vi ska kolla på våra tider på måndag Sandra och lägga en plan vi återkommer då om det blir nåt ledigt

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Sandra Ruthström

    Tack Benny

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Susanne Karlsson

    Nu vill jag gärna ha info om U2, vi har spelare i 08/09 som tar paus från fotbollen för att göra annat, men är ändå med på teknik träningen där hon träffar sina gamla lagkamrater och där hon säger att om 2veckor så ska hon börja spela med u2. Så snälla vad är det som gäller? Vi vill veta så vi kan svara på alla frågor som kommer från våra tjejer.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Sandra Ruthström

    Men på riktigt vad är detta för trams. Vem är personen/personerna bakom de beryktade U2? Jag förväntar mig ett svar om detta senast imorgon! Och utförligt för tydligt nog så finns de mer bakom de än svaret Palle lämnat/vet.

    Börjar tycka de är pinsamt att vara ledare i P18 så otroligt oinformerad med extra träningar hit och dit och annat som händer.
    Vi är väl ändå en förening men de verkar som att någon strävar efter annat.

    Vad är de som pågår jag blir mörkrädd!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Hej!
    Som Palle skriver högst upp i tråden så var U2-laget tänkt att startas upp under 2024, det är för att ha en naturlig övergång för spelare som inte riktigt är i nivå för U1 ännu, men siktar dit. Den tanken är inte ny, utan har funnits där sedan 2022/23 när BOIS-laget (U1) kom över till oss. Det blir dock inte genomförbart i år.
    Den tränare som vi pratat med om U2 kommer istället att driva extra träningar för dom som vill träna extra under 2024. Dessa extra träningar kommer vara öppna för alla 15-åringar och äldre ifrån alla klubbar och vi kommer bara jobba med spelformen 11v11 som en förberedelse för seniorspel/damjunior. Det blir alltså en mer kompletterande träning och inte en lagträning.

    Under 2025 ser vi vad vi ska göra med seriespel osv.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Finns det spelare som av olika anledningar inte vill spela seriespel eller inte har möjlighet att delta i alla ordinarie träningar så är det här en möjlighet för dessa att träna extra, eller enbart i den här formen för att på sikt hitta tillbaka till fotbollen om intresset eller motivationen sviktar.
    Det tycker vi är bättre än att någon slutar helt.

    Anledningen till att informationen inte gått ut ännu är dels för att vi väntat på besked om det överhuvudtaget är möjligt att få träningstider, och utöver det har vi väntat på svar från tränaren och andra inblandade.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    De teknikträningar som jag förmodar att du syftar på Sandra, efterfrågades av yngre spelare i föreningen varpå vi bestämde att A-lags spelare med sitt kunnande kunde vara drivande i detta. Barnen/ungdomarna verkar tycka att det är givande och vi har fått väldigt positiv feedback. En förutsättning för att kunna bedriva dessa träningar är att vi får plantider som passar med ledighet för instruktörer osv.
    Informationen om dessa träningar har skickats ut via flera plattformar. Bland annat här på laget. Hur vill du få den informationen till dig?
    Vi har tyvärr ett begränsat antal platser och dessa är redan fyllda så just nu tar vi inte emot fler spelare där.

    Hoppas att det blev tydligare för alla som undrade. Det går även bra att höra av sig om man vill diskutera detta vidare.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Susanne Karlsson

    Snälla Ida detta hade varit mycket bra om ni gått ut med tidigare! Gör om gör rätt! Ta upp saker med oss alla i tid så vi vet!! Innan ni pratar med tjejerna vore det skönt att få en heads-up!
    Det är inte bara Sandra som undrar! Hon säger bara vad många av oss känner.
    Vi får frågor av tjejerna om teknikträningen och vi har ingen aning. De undrar vart de ska vara, och om det är varannan vecka. Jag har ingen aning. Hittar ingen info i den här tråden.
    Hade vart jättebra om det kom info här.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Susanne,
    Den informationen skickades ut som ett mail till samtliga i föreningen för en tid sedan, även till tränare, detta skickades via laget.se och utskicksfunktionen. Men det går givetvis att förtydliga ytterligare framöver. Jag tar med mig det så får vi se till att informationen når ut på ett bättre sätt, kanske via kansliet. Eftersom gensvaret har varit så stort så har jag utgått ifrån att informationen nått fram som tänkt.
    ...

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Information gällande teknikträningen:
    Vi skickade ut en förfrågan till spelare i föreningen (i den ålder vi ansåg vara lämplig), vilka som ville vara med på teknikträning. I mailet framgick att det endast fanns ett begränsat antal platser. Dessa platser fylldes på mindre än två dagar. Vi har just nu inte möjlighet att ta emot fler spelare, det är jätte tråkigt att det är så, men vi känner att vi behöver göra det bästa vi kan för dom som redan är med. Vi har 1 timme per vecka, tyvärr redan klockan 15.30 på onsdagar, det gör det otroligt svårt med instruktörer. Men som sagt, vi gör det bästa för att tillhandahålla detta under de förutsättningar som ges. Det är oerhört tråkigt att höra att det initiativet uppfattas som något negativt av vissa.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Kallelse:
    Spelarna som är med (bland dom 30 som anmälde intresse först) får inför varje träning ett mail som dom behöver besvara om dom kommer eller inte på träningen. Om dom tackar nej så går platsen till någon annan som står på tur. Det är alltså inte "bara" att dyka upp, utan det är just nu dom 30 som blir kallade (15/träning). Lyckas vi få en bättre tid så är det möjligt att vi kan ta ytterligare 8-10 spelare. Det här är instruktörernas önskemål om max antal spelare för att dom ska kunna tillhandahålla en kvalitativ teknikträning.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Ida Johansson

    Jag vet att du är ny i föreningen Susanne, Hittar man inte informationen man letar efter, så går det jättebra att ställa en fråga via mail, telefon, eller kansliet. Jag är skapligt snabb på att svara på mail. Palle är ännu snabbare. Det är möjligt att förfrågan om teknikträning gick ut innan du började och det är mycket möjligt att jag kunde ha gått ut med information på flera ställen än vad jag gjort. Men det är också svårt att bemöta det när man får informationen såhär, och dessutom ganska långt efter att själva förfrågan gick ut.
    Både F08/09 och F10 har spelare med på teknikträningen, precis som F11/12 och U-laget. Eftersom det har deltagit spelare från alla åldrar så har jag förutsatt att informationen nått fram.
    Men det finns förbättringspotential i allt och alla. Göra "om" blir svårt men bättre till nästa gång ska väl kunna gå att ordna.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Susanne Karlsson

    Tack!
    Syftade mest på U2 information! Men men, tydligare till nästa gång blir bra!

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Daniel Molthon Sundberg

    Ett möte med ledare och styrelse föreslår jag. Håller med i frågan om U2. Vad är tanken och målet? Varför vet inte jag om detta och kan svara spelare och barn när frågan kommer. Angående extratränings så finns även där saker att diskutera. Tycker för övrigt att den här tråden är klar i denna fråga och resten bör tas öga mot öga.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Sandra Ruthström

    De är ändå vi alla som är P18 och bygger denhär föreningen. Då kan inte beslut tas över vårt huvud som vi inte har en aning om.

    Focus är på att P18 ska må bra och vi ska bygga ett starkt team med alla ledare. Dessa grejer som händer nu får bara klubben att splittas mer.

    Så kalla till möte väldigt snart med alla ledare så tar vi dessa punkter där.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 15 dagar sedan Pauline Mårtensson

    Jag håller med om att vi stänger den här tråden nu. Alla ledare kommer att kallas till ett möte i närtid, där vi bland annat ska prata om vår värdegrund. Vi kan ta det i samma veva. Datum för mötet är inte satt än så jag återkommer med det.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in