Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Orrefors IF Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

• 27 apr 2009 Bo Stjernkvist

Glömde säga att vi hade en riktigt bra domare, som höll en jämn och bra nivå hela matchen.
    Har inte namnet framme,men det vet du Faton.

Rapportera

Rapportera

Åberg kan inte lägga in poäng för dagen match kan du göra det.
    Simon S 5 poäng.
    Faton Paso 3 poäng.
    Pelle Wåhlin 1 poäng.
    Tyvärr är inte alsjöholmskillarn med då dom riktigt bra.

Rapportera

Rapportera

Trekanten B- Orrefors B 2-1.
    Vi möter ett taggat och fysiskt lag som pressar oss jättehårt i försvaret. Vi lyckas åndå skapa chanser på chanser, bl.a efter en minut friläge som avslutas utanför efter fyra minuter går Lennartsson in rejält i en närkamp och lägger en lång boll på djupet till Wåhlin som springer ifrån försvaret och lobbar in 1-0 till oss. Trekanten ligger på och pressar oss otroligt mycket, vi får inte upp bollen över halva plan knappt. Vi borde nog spela lite rejälare och få iväg bollen snabbare i försvaret och mittfälte. Försvaret och målvakten får jobba hur mycket som helst, vilket dom gör bra och lyckas hålla rent. Efter 20min så spelar vi själva fast oss med ett dåligt uppspel och dom kvitterar. Resten av halvleken lyckas vi inte hålla bollen mer än max 5 sek åt gången, skapar ändå 3frilägen.
    Andra halvek lite jämnare men ändå kraftigt övertag för Trekanten, efter en skada och byte i backlinjen hinner dom göra 2-1 innan vi hinner få ordning i leden, sitter snyggt vid stolproten otagbart. I slutet går vi ner på trebackslinje och trycker på och skapar chans på chans, friläge på friläge. Rolfsson har ett jätteskott som styrs utanför av muren även ett skott från 40 meter som sånär går in över målvakten. Tre minuter kvar får vi ett helt rent friläge framifrån som vi tyvärr inte lyckas sätta. Plus till alsjöholmskillarna som verkar lite mer taggade än vi i närkamperna och ofta vinner dom.
    Tycker vi gör en godkänd match, normalt sätter vi 2-3 av chanserna minst. Vi är ju snabba och tekniska krävs bara lite mer rejält närkampsspel av oss.