9 mars 2024
14:00

Brunflo FK

Referat: Ope IF - Brunflo FK

Betydligt tuffare i match nr 2 för dagen då Brunflo under första halvan bjöd på riktigt bra motstånd. Vi fick ingen riktig fart på grejerna i första halvlek. Väldigt nära ledning ändå, men Emma Henrikssons fina skott tog i ribban. 0-0 i paus.
Precis som förra matchen gjorde vi sju byten i paus och i den andra halvleken har Ope ett väldigt stort övertag. 1-0 kom 11 minuter in i andra halvlek då Nova Hägred hittade fram med en lysande framspelning till Moa Strand som avslutade säkert.
Vi har ett flertal lägen att utöka ledningen, men det blev bara 1-0.
Vi hade två syften med dagen. Det ena var att vinna gruppen och gå till DM-final och det andra syftet var att få igång alla i matchspel. Båda syftena uppnåddes och vi har kommit igång med matchandet på ett hyfsat sätt utan att nå de där riktiga topparna.
Nu väntar en veckas träning innan vi tar oss an division 1-laget Alnö i en träningsmatch i Sundsvall nästa lördag.