Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ope IF A-lag Damer

Följ

A-lag Damer

Följ oss för uppdateringar
Följ

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 4 jun 2016 Robban Wassdahl

  Klippte detta från Sveg/Vemdalens sida där de skrivit detta angående matchen tidigare idag:

  "Tyvärr blev det förlust med 2-0 i dagens möte mot Ope IF.

  Ope rullade boll väldigt bra och hade många passningssäkra och tekniskt skickliga spelare på planen. Båda deras mål kom dock på fasta situationer (en straff och en hörna) och tyvärr saknade vi i hemmalaget mycket vilja och aggressivitet i vårt spel idag. Det medförde att vi ofta kom tvåa på bollen och Ope fick rulla runt lite väl enkelt. Vi lyckades skapa några halvfarliga målchanser men vi visade inte alls upp samma spel och samma kämparglöd som vi vanligtvis har med oss ut på planen. "

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep 2015 Robban Wassdahl

  Ett litet utdrag från Häggenås referat:
  "Efter detta börjar Ope tjejerna ta för sig mer på planen. De får vind i seglen och tror på sig själv och vågar spela fin fotboll. De rullar boll bra mellan varandra och kommer med hög fart och mycket folk i sina anfall. Vi får i denna period i matchen lite problem när vi tappar markering på deras tredje mittfältare och det tar ett tag innan vi kommer till rätta i banan och i markeringar."

  "I slutminuterna bjuder vi in Ope lite mer. Ella får en chans till strax därefter då vi slarvar och denna gång sätter Ella ett skott utifrån som seglar in fint bakom Åsa, 2-4 i minut 88. Matchen slutar 2-4 och idag fick vi möta ett lag som höll i 90 minuter och ville spela bra fotboll. Ope är ett bra spelförande lag och de är skickliga med boll och kvicka i sina förflyttningar. Våra mål kommer av några individuella misstag av Ope men även vi fick till ett fint rull över hela planen idag och det var en rolig match att spela genom alla 90 minuterna."

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 feb 2015 Janne Wiklund

  Lycka till i morgon tjejer. Kanske en samresa till Göteborg om 3 veckor? // IFK P17

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 aug 2014 Robban Wassdahl

  Klippte ut några rader från Domsjös hemsida i referatet efter match Domsjö-Ope F15:

  "Som betraktare av matchen kan man konstatera att det är sånt här motstånd som vi vill spela mot och som gör det värt den extra "slanten" det innebär att vara med i F17 regional serien. Ett motstånd med lika tunga och lika stora spelare som försöker spela fotboll på ett bra sätt."

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 maj 2014 Jonas

  Tänkte tipsa om en app. Om inlägget inte följer reglerna för reklam så ber jag om ursäkt. Men nu kan kan vi följa OPE IF's ungdoms- junior och senior lag med iPhone appen "Min Fotboll”. Den har mängder med information om bl a kontaktpersoner, matchresultat, kommande matcher, GPS navigation till spelplatser, tabeller, motståndarnas resultat mm.

  Sök på "Min Fotboll" i AppStore eller använd länken nedan
  https://itunes.apple.com/us/app/min-fotboll/id555386390?l=sv&ls=1&mt=8

  Lycka till under säsongen!

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 mar 2014 Dan

  Vi tackar för en bra genomförd match från era tjejer /QBIK FUTSAL f99

  Rapportera

  Rapportera

 • 3 feb 2014 Janne Wiklund

  Grattis tjejer till en makalös insats!
  Tur ni inte gjorde mål på alla målchanser, för då hade nog matcherna varit avgjorda efter 2-3 minuter.
  Nu fanns det lite spänning kvar.
  Fortsätter ni så här och får lite bättre utdelning kan det räcka riktigt långt i Göteborg.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 feb 2014 Robban Wassdahl

  Saxat från Svärdsjö IF:s hemsida:
  "Vi ställdes mot Ope i första matchen. Ope hade sopat banan med motståndarna i sitt regionskval och tränade futsal flera gånger i veckan. De var duktiga som sjutton, en nivå bättre än Dala-Järna. Ope drog igång i rasande tempo. Vi hade talat om att inte stöta för hårt på bollhållaren, utan istället "bara" försöka styra ut motståndaren mot sidorna. Våra backar gjorde ett fantastiskt jobb och tvingade Ope att avsluta en bit ut i planen. De bombarderade Ida, men hon var helt makalös, och då och då kunde ställa om och kontra. En bit in i andra halvlek kom ändå det oundvikliga. Ope gjorde mål, och sedan följde ytterligare tre. "

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 jan 2013 Daniel

  Hej alla!
  Xpert Eleven är ett fotbollspel online där du får vara football manager för ett fiktivt fotbollslag.
  Det är helt gratis att vara football manager i detta managerspel. Du kan antingen skapa en egen liga med dina vänner eller skaffa ett lag i det stora officiella ligasystem som är spritt över hela världen.

  Ett tips är att gå in på www.xperteleven.com
  Sök efter Liga id: 258606 Så kommer du till min liga.

  Där kan du i lugn och ro läsa om regler mm. Och om du sedan vill testa på det så är det bara att kolla i platsbanken över lediga lag alternativt ansöka om ett nytt. Vad jag gillar med detta spel är att det inte kostar något, så tveka inte kika in på Xperteleven redan idag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 aug 2012 Anders Larsson

  Tack själv Robban, det är kanon att tjejerna får höra nya röster ibland. Bra match idag tjejer, nu är ni distriktsmästare och Karlstadsresan är säkrad! Härlig start efter sommaruppehållet, först matchen mot Sundsjö och nu DM. Nya tag imorgon för blå laget med dubbelmöte mot Hede!

  Rapportera

  Rapportera