13 april 2024
10:15

Östersunds FK

Referat: Ope IF - Östersunds FK

Det blev väldigt stora siffror i träningsmatchen mot ÖFK. Matchen spelades 3 x 30 minuter och vi ökade på målskörden för varje period. 3 i första, 5 i andra och 7 i tredje ledde till 15-0.

Det är ännu en match där vi får öva på att ta ansvaret för att driva tempot i matchen och under långa stunder gör tjejerna det riktigt bra med ett antal fina anfall och "enkla" mål. Enkla på det sättet att förarbetet är så pass bra att den som avslutar kan göra det med ett tillslag.

Det är svårt att hålla tempot och skärpan uppe precis hela tiden och tjejerna gör det så bra vi kan begära. Det är aldrig fel att få tillfälle att öva på att skapa målchanser och göra mål och hur det än är så krävs det en hel del för att göra 15 mål i en match.

Nova Hägred gjorde våra sex första mål och hade 7 mål och 4 assist innan matchen var slut så det sticker givetvis ut lite extra. Spelmässigt var även Elin Bergqvist och Jenny Cederberg på vårt centrala mittfält väldigt tongivande.

Vi nöjer oss med de raderna den här gången.