27 april 2024
12:15

Ope IF

Referat: Brunflo FK - Ope IF

Det blev väl inte riktigt det genrep vi hade trott och hoppats på. Brunflo hade lite för många på frånvarolistan för att kunna stå emot på ett bra sätt. De spelare de hade tillgängliga krigade på så gott de kunde, men 15-0 är lite väl stora siffror.Opetjejerna håller uppe skärpan så gott man kan begära i en sån här match och det är på en godkänd nivå hela tiden. Sen får man förstå att det är svårt att göra allt till 100 % hela tiden när det står 9-0 redan i paus. Vi fick öva en hel del anfallsspel och göra en hel del fina mål så det kan vi ta med oss. Dessutom fick några spelare lite mer speltid än vanligt i den här matchen och det är också nyttigt.

Några övriga noteringar från matchen.
Elin Bergqvist visade upp sin klass vid många tillfällen och den här gången gav det dessutom 4 mål från hennes fötter + att hon var inblandad i ytterligare 5 mål.
Nadia Andersson visar upp en härlig energi i 90 minuter och håller samma fart och skärpa oavsett motstånd och resultat. Att som ytterback göra 2 mål och 3 målpass är fina siffror oavsett hur motståndet ser ut.
Tilda Eriksson visade lagkaptenstakterna med att vara oerhört noggrann med allt genom hela matchen.
Nova Hägred skulle haft en egen kamera på sig under matchen och speciellt i första halvlek då hon hela tiden är i rörelse för att skapa ytor för sig själv och sina lagkamrater.
Irma Andersson fick målskyttet att lossna då hon stod för 4 mål redan i den första halvleken då hon fick bra betalt för sina djupledslöpningar.

Vi tar inte så mycket mer den här gången utan kontstaterar att vi kan gå till seriepremiär nästa helg med vetskapen om att vi definitivt kan göra mål.