Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Norrmalms IK

Följ

Norrmalms IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Norrmalms IK
Norrmalms IK

Kontaktinformation

Namn Norrmalms IK
Adress Nittagatan 7
Postadress 50745 Borås
Telefon 0707901187
E-post lindgren__94@hotmail.com
Orgnr 802456-8696
Kontonr Bankgiro: 5650-4335

Om Norrmalms IK

Under det sista året av det glada åttiotalet såg Norrmalms IK dagens ljus för första gången. Det zebrarandiga laget var ett resultat av fusionen mellan det båda klubbarna Palmia och Jump In. Från Palmia erhölls hemmaborgen Sagavallen där laget alltjämt huserar, Jump In skulle komma att bidra med klubblokalen uppe i Beverly Villastan.
Under klubbens livstid så har merparten av tiden spenderats kämpandes i den lokala Borås-sexan. I samband med klubbens 10-årsjubileum så bröts denna trend genom ett avancemang upp i femman. Sejouren i denna serie kom dock tyvärr bara att vara under en säsong. Målet för dagens Dansande Zebror är att återigen lyckas med bedriften att ta klivet upp i "fotbollens finrum."

Borås Arena: Från och med säsongen 2016 spelar och tränar Norrmalms IK på Borås Arena vilket ger oss några av det bästa förutsättningarna i staden med en bra konstgräsplan och eget omklädningsrum på Ryavallen.(Vissa avvikelser från verkligheten kan förekomma. Detta på grund av att ovanstående är nerskrivet till viss del baserat på hörsägen och återberättad historia. Skulle något visa sig vara helt käpprätt åt skogen fel så kommer givetvis Tryckfels-Nisse få kliva fram och ta hela skulden...)