Turseger igen.

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2023 Supporter

Såg idag matchen Näsum Edenryd som slutade 1-1 trevligt med en domare som är konsekvent blåste 90 % till Edenryd varnade Näsums spelare och blundade för riktigt fula grejer från Edenryds spelarna.

Rapportera

Rapportera

• 25 sep 2022 NIF supporter

Grattis NIF till dagens seger i Ovesholm lite slarv i slutet av första halvlek gjorde att de kvitterade till 2-2 i en match som ägdes av NIF i 108 minuter. Den stora publiken fick även se en helt absurd situation där NIF kastar ett inkast som till slut hamnar i mål vilket även domaren dömmer. Ovesholms spelarna och bänken protesterar då inkastet ansågs vara fel varken linjemannen eller domaren har sett något men efter protesterna blåser domaren för inkas och dömmer bort målet. Detta måste ha gått till historien som fotbollens märkligaste domslut. Efter detta tappade domaren matchen som blev en ren uppvisning på hur många gula kort man kan dela ut på en halvlek. 2-3 målet måste ha kommit som en välsignelse för domaren efter det bortdömda målet mellan domare och spelarna i Ovesholm.

Rapportera

Rapportera

• 19 aug 2022 NIF supporter

Grattis NIF till segern mot Kamp idag ett geni drag av Näsum att sätta en av sina egna avbytare som boll Kalle bak Kamps mål. Detta gav segern då deras taktik verkade vara att fördröja spelet så mycket som möjligt. Tycker synd om alla kamp spelare som låg runt om på planen med kramp.

Rapportera

Rapportera

• 29 feb 2020 Dennis

Igår tog jag mig till Bromölla för att se Näsums IF möta Sölvesborgs United det man först lade märke till var vilket ungt lag Näsum har i år. Huvudet kortare än de flesta av dagens motståndare och betydligt lättare i kroppen, och betydligt mer rutinerade motspelare då säkerligen minst halva laget var B- lags spelare förra året. Till min stora förvåning märktes inte detta på plan, NIF rullade verkligen bollen och visade upp ett snabbt spel som de inte var i närheten av under hela fjolåret.

Matchen slutade 2-0 i Näsums favör och det var absolut inte något orättvist resultat. Skall bli riktigt roligt att följa laget i år och hoppas på att de yngre spelarna fortsätter att utvecklas tillsammans med några av de mer äldre rutinerade killarna i laget.