Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Mullsjö IF P2017/2018

Följ

P2017/2018

Följ oss för uppdateringar
Följ
Mullsjö IF
Fotboll
P2017/2018

Summering från föräldramöte

Emil Fritzell Barn- och ungdomsansvarig
4 kommentarer
  • 11 apr Emil Fritzell

    Påminner om följande ovan där vi i dagsläget behöver två ledare till för att vi ska kunna starta upp lagets träningar under maj månad. Män och kvinnor vill vi ska vara ledare. För pojklaget behöver vi alltså ytterligare två ledare, gärna två kvinnor utifrån hur fördelningen mellan män och kvinnor ser ut i dagsläget av dem som hört av sig till mig. Har vi ingen ledarorganisation på plats kommer ingen fotboll att kunna starta upp för barnen och vi kommer behöva kalla till ytterligare ett föräldramöte.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 apr Emil Fritzell

    Påminner om att jag i veckan behöver få in ytterligare två föräldrar som vill vara med som ledare för pojkarna, helst två kvinnor då vi vill att ledargrupperna ska bestå av både män och kvinnor. Målsättningen är att börja träna i maj om vi har en ledarorganisation på plats.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 18 dagar sedan Emil Fritzell

    Jag kommer inom kort skriva en nyhet om två träffar för de nya ledarna för laget där vi kommer gå igenom praktiska saker i föreningen samt hur träningarna ska bedrivas enligt föreningens spelarutbildningsplan för målgruppen och med fotbollsutvecklaren. Målsättningen är att alla som hört av sig om att vara ledare deltar på dessa två träffar. Återkommer med mer information.

    Rapportera

    Rapportera

  • för 4 dagar sedan Emil Fritzell

    Till de föräldrar som hört av sig om att vara ledare. Vi ses idag kl 17:00 i klubbstugan för praktisk information om föreningen, nycklar, material, hemsida, appen, närvaro, belastningsregister mm.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in