15:00

Lysviks IF

Referat: Hertzöga BK gul - Lysviks IF

Ja vad ska man säga. Vilken otrolig match!! Detta lag som förlorat hela säsongen, men aldrig klagat. Leenden på deras läppar var alltid de största.
Idag kom allt hårt jobb fram. Vi gör en otrolig första halvlek och är så nära en vinst. De har denna säsong vunnit en match och det märktes psykologiskt för de visste inte hur de skulle reagera. Vi går till halvtidsvila med ledning 0-1. Och vilken halvlek. Ett passningspel som är precis som på träningarna, tuffa i alla närkamper. Fantastisk rörelse där alla vill ha boll och de snackar med varandra. Melwin gör ett jättejobb i målet och ja vad ska man säga vi gör mål. Andra halvlek börjar trevande. De är nervösa och märker att de är det bättre laget, men långsamt börjar paniken sätta in, Man märker det från bänken när frågan kommer -Hur länge är det kvar av matchen??? svar: 28 minuter

Bollen vill inte studsa vår väg trots vårt fina spel och HBK får in en reducering på ett vis som är så typiskt för denna säsong. HBK slår en djupledsboll mot jagande forward, Melwin väljer att försöka rensa, men träffar HBK spelaren i huvudet och den trillar oturligt nog i mål. 1-1

Men vilja i detta LIF är otroligt och vi uttnyttjar HBKS vänsterkant och Jens dribblar sig igenom försvaret och trycker dit ett otroligt vackert 1-2 mål.

HBK får tyvärr in en snabb reducering och senare även 3-2. Vi ger inte upp och trycker upp laget i jakten på en reducering. När man jagar framåt blir man lätt skadade bakåt och i den 29'de minuten gör HBK matchavgörande 4-2.

Bollen har studsat från oss hela säsongen, men vilken avslutningsvecka och vilket lag vi kommer ha till nästa år. Vi är redo och det kommer bli en fantastisk fortsättning :-)