21 augusti 2016
15:00

Lysviks IF

Referat: Ekshärads BK - Lysviks IF

Ytterliggare en helg och ännu en match till handlingarna. Ekshärads BK stod för motståndet. Ett mycket bra lag som vi visste från vårmatchen som slutade hela 0-31. Vi visste att även denna match skulle bli tuff, men visst har laget gått framåt. Baklänges målen blir av trötthet tror jag till viss del och naturligvis för att EBK är ett riktigt bra lag (seriens bästa). Vi hade mycket mera boll denna match och när vi väl vårdade den och höll igång vårt spel så hängde inte EBK riktigt med hela tiden. Tyvärr får vi inte igång vårt spel längre än 5 minuter per halvlek.

Man får inte glömma att vi är det yngsta och minst erfarna lag i denna serie och idag satte vi ett mål på dem och var på EBK's planhalva med en tydlig ide bra mycket mer än matchen mot dem i våras.

Stort + till hela lagets kämpaglöd och jag ser att det börjar bli jobbigt att hålla glöden het, men vi gör allt och lite till för att bli bättre och bättre varje match

Näst sista hemmamatchen för säsongen nästa helg, nu kämpar vi Järnet!