Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Luleå Friidrottsförening

Följ

Luleå Friidrottsförening

Följ oss för uppdateringar
Följ
Luleå Friidrottsförening
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Luleå Friidrottsförening
Adress Arcusvägen 61
Postadress 97594 Luleå
E-post lule.friidrott@gmail.com
Orgnr 897000-6683

Om Luleå Friidrottsförening

Luleå Friidrott bedriver ungdoms-, junior-, senior-, veteran- och elitverksamhet i friidrott.
Luleå Friidrott har en bred stab av både mycket kunniga och erfarna tränare och ledare, samt nyblivna tränare som tar steget in i friidrottens värld tillsammans med sina barn. För närvarande tränar barn från sju år i och uppåt i klubben. De aktiva är indelade i olika grupper baserat på ålder och erfarenhet. Träningen i Luleå Friidrott bedrivs året runt. Under utomhussäsongen, maj till oktober, tränar vi på Skogsvallen. När vädret blir för kyligt flyttar vi in i Arcushallen där vi tränar tills Skogsvallen åter tinat fram.

Från social rörelseglädje till grenspecifik elitsatsning
För alla våra träningsgrupper gäller att alla aktiva ska kunna idrotta och få stimulans att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Atmosfären i grupperna ska vara öppen och välkomnande och målet är att alla ska kunna känna sig hemma såväl idrottsligt som socialt. Vi strävar efter att anpassa storleken på träningsgrupperna så att tränare och ledare ska hinna prata med, samt ge coaching och feedback till alla i samband med träning och tävling. Fokus för barn och ungdomsverksamheten ligger på rörelseglädje och kamratskap. Först senare i junioråldern påbörjas mer grenspecifika satsningar med tydligare fokus på resultat för de som vill satsa hårdare.

Du som är intresserad av att prova på friidrott eller provträna med några av våra grupper är välkommen att ta kontakt med oss. Vi välkomnar nya medlemmar i mån av plats. Barn tas emot från året de fyller sju. Tyvärr har vi kö till flera av våra träningsgrupper, men vi startar löpande nya grupper för att möta efterfrågan.