Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Långsele AIF

Följ

Långsele AIF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Långsele AIF
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Långsele AIF
Adress Idrottsvägen 3
Postadress 88230 Långsele
Telefon 0620-21563
E-post kansliet@langseleaif.se
Orgnr 888800-3178
Swish 1231554401
A-lag Herrar

Om Långsele AIF

Det finns många föreningar som har gult och svart som sina klubbfärger - AIK Solna, Skellefteå AIK, Friska Viljor och Elfsborgs IF är alla klubbar som bär gult och svart. Till och med ett grönvitt lag som Hammarby hade dessa färger en gång i tiden. Frågan är dock om någon klubb bär upp gult och svart lika vackert och stolt som Långsele AIF?

Svaret på den frågan är såklart nej. AIK Solna må ha över 16 000 medlemmar och Skellefteå AIK tre SM-guld i ishockey, men ärligt talat så är det inte ens i närheten av att vara lika vackra i våra gula och svarta färger.

Vår stolta idrottsförening bildades 1920. Sedan dess har vi varit en central del av Långsele och det finns nog inte någon långselebo som inte har minnen från Faxängen, slingor med motionsbingo eller frusna fötter vid hockeyrinken.

Nu skapar Långsele AIF nya minnen för de barn, ungdomar och vuxna som med stolthet vill bära våra färger. Oförglömliga stunder för alla supportrar som hejar sig hesa när damlaget spelar match. Stöttar de som med nyårslöften ringades i tankarna svettar sig runt motionsspåret och frustar på vårt gym. Nya minne för de som får ta sina första stapplande skridskoskär på en nyspolad is i den kalla januarinatten.

Det är för de minnena som vi finns till. De minnena som skapar Långsele AIF och som får gulsvarta hjärtan att dunka varmt. Visst vill du vara med och skapa framtidens minnen?