16:00

Notvikens IK 2

Förlust men ändå VINNARE!

Damerna tog i eftermiddag emot Notviken på Åkevallen i sista seriematchen för säsongen.
Vinst eller oavgjort innebar en andraplats i serien efter de redan klara seriesegrarna Notviken.
Som vanligt ställde vi upp till match med plats i laget för många av våra unga talanger.
Notvikens laguppställning visade dock att man tog matchen på största allvar och matchade en hel del div 1 rutin.

Vi startar matchen bra och första halvlek skapar vi en hel del chanser. Notviken tar dock ledningen lite turligt på en hörna i den 33' då vi inte får bort bollen och returen slås in.
Tyvärr blir vi rånade på kvitteringen och en solklar straff då Malin sparkas ned i straffområdet.
Agnes slår en fin frispark i situationen efter och Janina är sånär att stöta in returen.
0-1 i paus och vi känner ändå att vi hade chansen och hade skapat nog med lägen för att förtjäna en kvittering.

Efter några byten startar Notviken andra halvlek riktigt bra med ett flertal chanser men lite tur och några riktigt bra räddningar av Deborah gör att 0-1 står sig till mitten av andra.
Vi faller tillbaka och tillåter Notviken ta över matchen och efter några individuella prestationer av Hanna Lind får hon göra både 0-2- och 0-3 till Notviken.

En rättvis seger för seriesegrarna Notviken så det är bara att säga Grattis!

Några glimtar från matchen finns HÄR

...men vi är ändå VINNARE!

Vi skall vara oerhört stolta över vår säsong.
Vi har matchat 12 tjejer födda 02/03/04 som alla gjort riktigt bra insatser.
Vi har fått in ett antal nyförvärv med vilja och skicklighet som dessutom sprider glädje i gruppen.
Vi har en fantastisk stämning och har roligt tillsammans - gammal som ung - legender och nyförvärv - hemvändare och utflyttade - och det känns som att alla verkligen trivs.
Vi är 3:a i en mycket tajt serie och före flera lag med höga ambitioner.
Vi har vunnit guld i Lilla Coop Cup där vi var obesegrade mot såväl div 2 som div 3 lag.