26 februari 2023
15:00

IBK Lidköping F13

Referat: IBK Lockerud Mariestad F13 - IBK Lidköping F13

Lisch kom till vår Borg idag med ett lag med ett brett åldersspann 07-12, dom är ett lag som vi brukar ha "lätt" för MEN med sportlov och mkt sjukdomar i laget.....

Period 1: Det är nervöst på sina håll och vi är mycket omständiga med boll och stillastående utan då är det svårt att vinna matcher vilket visar sig. 8.09 så utnyttjar Lisch ett misstag ifrån oss då vi just är omständiga med boll och vips så ligger vi under med 1-0. Nu tänker man att det ska släppa lite men vi fortsätter att slarva i stort sett varje byte. 14.30 så är det dags igen gör slarv på mittplan som motståndarna utnyttjar fram till 2-0 det är allt att man undrar badar detra ska sluta. Men någonstans härifrån så börjar vi något som kan liknas med ett spel vi börjar skapa chanser men deras målvakt (deras klart bästa spelare för dagen) gör ens räddningen efter den andra. 17.16 så bryter Lowa ett uppspel och sätter bollen bakom deras målvakt skönt. Tjejerna fortsätter att komma upp i nivå och 19.16 kopierar Vera Lowas bedrift vill säga bryter ett uppspel och sätter viktiga/sköna 2-2 som står sig till pausvila.

Period 2: Vi är tydliga med vad vi vill högre tempo på bollen och enklare spel. Nu skapar vi mkt mer chanser men deras duktiga målvakt gör den ena räddningen efter den andra. Lisch ork börjar att tryta lite märker man. Dom har lite svårt att bestämma sig om dom ska trycka på oss eller backa hem. 9.16 så utnyttjar vi en spel vändning och bollen går snabbt ifrån vår planhalva via Vera till Zoe som trycker in härliga 3-2 vilket också står sig perioden ut.

Period 3: Nu gäller det att utnyttja att motståndarna börjar bli trötta låta BOLLEN göra jobbet och som tjejerna gör det. Den ena godbiten efter den andra och hade inte motståndarna den duktiga målisen så hade vi gjort väldigt många mer mål. Men vi vinner sista perioden med klara 7-0 och matchen med tillslut klara 10-2!! Bra spelat allihopa, nöö är e vi släpper boll och hjälper varandra så är det svårt att slå oss.